Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Barcelona raakt aanvaller Félix kwijt met verstuikte enkel

Barcelona raakt aanvaller Félix kwijt met verstuikte enkel

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona is aanvaller João Félix voor onbepaalde tijd kwijt. De Portugees heeft op de training zijn rechterenkel verstuikt, meldt de Catalaanse club. Hij mist in ieder geval de competitiewedstrijd tegen Osasuna op woensdag. Barcelona noemde geen tijdsduur voor zijn herstel.

Felix is doorgaans vaste waarde bij Barcelona. Hij scoorde dit seizoen zeven keer in 28 wedstrijden. Barcelona staat momenteel vierde in de Spaanse LaLiga.

Meer uit Voetbal

Utrecht-directeur noemt misdragingen fans 'schandelijk en zonde'

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht-directeur Thijs van Es heeft het gedrag van een deel van zijn supporters tijdens en na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de play-offs veroordeeld. "Het is schandelijk en zonde", sprak hij voor de microfoon van ESPN.

35 minuten geleden
FC Utrecht-trainer Jans baalt van fans en rode kaart Fraulo

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht-trainer Ron Jans baalde na het mislopen van Europees voetbal van het gedrag van een deel van de fans en van middenvelder Oscar Fraulo. "Dat was een hele domme rode kaart", sprak de coach bij ESPN over de Deen, die in de 87e minuut na een harde overtreding werd weggestuurd door scheidsrechter Allard Lindhout.

53 minuten geleden
ME grijpt in bij onrust na wedstrijd FC Utrecht

UTRECHT (ANP) - De ME grijpt zondagavond in bij ongeregeldheden na de wedstrijd van FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles in de Galgenwaard. De gemeente Utrecht meldt dat burgemeester Sharon Dijksma een noodbevel heeft afgekondigd en dat de ME charges uitvoert om de situatie zo snel mogelijk te beëindigen.

55 minuten geleden
Go Ahead na zege in verlenging op Utrecht naar Conference League

UTRECHT (ANP) - Go Ahead Eagles speelt komend seizoen Europees voetbal. De Deventenaren versloegen FC Utrecht in de finale van de play-offs (1-2) en mogen daardoor meedoen aan de tweede voorronde van de Conference League, het derde Europese toernooi.

1 uur geleden
Club Brugge pakt Belgische titel na 0-0 tegen stadgenoot Cercle

BRUGGE (ANP) - Club Brugge heeft zich voor de negentiende keer verzekerd van de landstitel in België. De ploeg van vervangend coach Michiel Jonckheere wist vooraf dat een gelijkspel tegen stadgenoot Cercle genoeg was en sloot een matig duel af met 0-0. Ook Cercle kon leven met dat resultaat, al was het in de slotfase nog dicht bij een treffer. Als nummer 4 in de eindrangschikking van de play-offs mag ook Cercle Europa in.

1 uur geleden
FC Twente neemt Kuipers over van Go Ahead Eagles

ENSCHEDE (ANP) - Bas Kuipers is volgend jaar speler van FC Twente. De Tukkers nemen de verdediger over van Go Ahead Eagles. Dat bevestigde technisch directeur Paul Bosvelt van Go Ahead Eagles bij ESPN.

1 uur geleden
Icardi schiet Galatasaray naar Turkse landstitel

KONYA (ANP) - Galatasaray heeft voor het tweede jaar op rij de Turkse landstitel gewonnen. Het elftal van coach Okan Buruk had in de laatste competitiewedstrijd bij Konyaspor genoeg aan een punt, maar won met 3-1.

2 uur geleden