Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Balotelli vervolgt loopbaan in Zwitserland

Balotelli vervolgt loopbaan in Zwitserland

SION (ANP) - Mario Balotelli vervolgt zijn loopbaan in Zwitserland. De 32-jarige Italiaan heeft voor twee jaar getekend bij FC Sion, de huidige nummer 6 van Zwitserland.

"Balotelli zal ons aanvallend veel brengen aangezien hij een volledig seizoen heeft gedraaid en met vertrouwen naar ons komt. Hij is het soort spits dat we nodig hadden, met grote vastberadenheid. Het is een eer om hem bij ons te hebben", zei Barthélémy Constantin, de technisch directeur van FC Sion.

Balotelli speelde vorig seizoen bij het Turkse Adana Demirspor. In het verleden kwam hij uit voor grote clubs als Internazionale, Manchester City en Liverpool.

Meer uit Voetbal

Real-coach Ancelotti koestert de magie van Bernabéu

MADRID (ANP) - Real Madrid-coach Carlo Ancelotti zag zijn ploeg opnieuw in het eigen Estadio Santiago Bernabéu terugvechten van een achterstand. De Madrilenen versloegen Bayern München met 2-1 in de halve finale van de Champions League en kunnen zich opmaken voor de finale tegen Borussia Dortmund.

26 minuten geleden
Joselu schiet Real in slotfase met twee treffers naar CL-finale

MADRID (ANP) - Real Madrid heeft zich in een spectaculaire slotfase van de thuiswedstrijd tegen Bayern München alsnog naar de finale van de Champions League geknokt. De ingevallen Joselu was de gevierde man bij de kampioen van Spanje. De spits maakte in de 88e minuut gelijk en trof in blessuretijd opnieuw doel (2-1). Het eerste duel tussen beide Europese giganten leverde vorige week geen winnaar op (2-2).

2 uur geleden
Noodlijdend Vitesse is benaderd door verschillende partijen

ARNHEM (ANP) - Vitesse is in een poging de club te redden in gesprek met een investeringsmaatschappij uit Bahrein die banden zou hebben met fondsen uit de Verenigde Staten. Dat meldt De Gelderlander op basis van bronnen bij de noodlijdende club uit Arnhem.

4 uur geleden
Fiorentina houdt Club Brugge uit finale van Conference League

BRUGGE (ANP) - Fiorentina heeft voor het tweede jaar op rij de finale van de Conference League bereikt. De club uit Florence speelde 1-1 bij Club Brugge en dat was genoeg na de 3-2-zege in Italië vorige week.

4 uur geleden
Bayern München start met De Ligt en Mazraoui tegen Real Madrid

MADRID (ANP) - Matthijs de Ligt begint met Bayern München aan de uitwedstrijd tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions League. De verdediger is op tijd hersteld van een knieblessure om aan de aftrap te staan in Estadio Santiago Bernabéu.

5 uur geleden
Nederlands elftal start Nations League in Eindhoven

ZEIST (ANP) - Het Nederlands elftal begint de vierde editie van de Nations League op zaterdag 7 september tegen Bosnië en Herzegovina in Eindhoven. Het Philips Stadion kreeg bij de vorige groepsfase van het landentoernooi, die Nederland afsloot als groepswinnaar, geen wedstrijd toegewezen.

12 uur geleden
Dortmund verwacht hogere winst na halen finale Champions League

DORTMUND (ANP/BLOOMBERG) - De beursgenoteerde voetbalclub Borussia Dortmund heeft zijn winstverwachting verhoogd na het bereiken van de finale van de Champions League. De Duitsers versloegen Paris Saint Germain woensdagavond in Parijs met 1-0, na de eerdere zege op eigen veld (1-0). Dortmund stond in 2013 voor het laatst in de finale van het belangrijkste Europese voetbaltoernooi voor clubs.

13 uur geleden