Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

AZ oefent in juli tegen Duitse topclub Leipzig

AZ oefent in juli tegen Duitse topclub Leipzig

ALKMAAR (ANP) - AZ oefent op 17 juli tegen RB Leipzig. Het elftal van trainer Pascal Jansen speelt het duel met de Duitse topclub op de Red Bull Academy van de nummer 2 van de Bundesliga.

Leipzig, verliezend finalist in de Duitse bekerfinale, komt het komend seizoen uit in de Champions League. Brian Brobbey, overgekomen van Ajax, is één van de nieuwelingen bij Leipzig.

AZ begint op 23 juni aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Meer uit Voetbal

Internazionale in Serie A veel te sterk voor Frosinone

FROSINONE (ANP) - Internazionale heeft de uitwedstrijd tegen Frosinone met ruime cijfers gewonnen. De kampioen van Italië was met 5-0 te sterk voor de laagvlieger uit de Serie A. Frosinone staat zeventiende en strijdt nog tegen degradatie.

31 minuten geleden
Topscorer Guirassy schiet VfB Stuttgart langs FC Augsburg

AUGSBURG (ANP) - VfB Stuttgart heeft in de Duitse voetbalcompetitie een 1-0-overwinning behaald bij FC Augsburg. Topscorer Serhou Guirassy maakte kort na rust de enige treffer van de wedstrijd. Het was alweer zijn 26e doelpunt van het seizoen.

48 minuten geleden
Lukkien en Robben genieten van promotie FC Groningen

GRONINGEN (ANP) - FC Groningen-trainer Dick Lukkien genoot na de gewonnen wedstrijd tegen Roda JC (2-0) volop van het feestvierende publiek op het veld en op de tribunes. Het doel om na de degradatie direct terug te keren naar de Eredivisie werd na een moeizaam begin van het seizoen toch nog gerealiseerd.

49 minuten geleden
FC Emmen en NAC Breda plaatsen zich voor play-offs om promotie

EMMEN (ANP) - FC Emmen en NAC Breda hebben zich tijdens de laatste speelronde van de eerste divisie geplaatst voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De Drentse ploeg won met 2-1 van De Graafschap en de Brabanders hadden genoeg aan een 1-1-gelijkspel bij TOP Oss.

1 uur geleden
Willem II pakt ook titel in Keuken Kampioen Divisie

TILBURG (ANP) - Willem II is kampioen geworden van de Keuken Kampioen Divisie. De Tilburgers van coach Peter Maes stelden een week geleden al promotie naar de Eredivisie veilig met een gelijkspel bij FC Dordrecht. Willem II won de laatste wedstrijd in eigen huis met 3-2 van Telstar.

1 uur geleden
FC Groningen verslaat concurrent Roda JC en promoveert

GRONINGEN (ANP) - FC Groningen is er in geslaagd om na de degradatie van vorig seizoen direct terug te keren in de Eredivisie. Tijdens de laatste speelronde werd concurrent Roda JC met 2-0 verslagen, waardoor de Groningers plek twee overnamen van de Limburgers.

1 uur geleden
Mbappé kondigt afscheid aan bij Paris Saint-Germain

PARIJS (ANP) - Kylian Mbappé heeft in een videoboodschap zijn afscheid aangekondigd bij Paris Saint-Germain. De Franse sterspeler komt zondag voor eigen publiek voor het laatst in actie, in het competitieduel met Toulouse.

3 uur geleden