Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

AZ-coach Slot leeft mee met Hatzidiakos

AZ-coach Slot leeft mee met Hatzidiakos

DEN HAAG (ANP) - AZ-coach Arne Slot wilde na de fortuinlijke ontknoping van de thuiswedstrijd tegen FK Partizan (2-2) de blessure bij zijn verdediger Pantelis Hatzidiakos geen "dompertje" noemen. "Het is meer dan dat", liet hij weten. De Griek ging in de 54e minuut per brancard van het veld.

"Het is zijn knie. We weten niet precies wat er aan de hand is, daar komt vrijdag meer duidelijkheid over. Maar als je met je handen voor je gezicht van het veld wordt gedragen, is dat over het algemeen geen goed teken."

Slot leeft mee met Hatzidiakos. "Buiten het feit dat hij een geweldige gozer is, is hij aan een fantastisch seizoen bezig. Hij heeft niet voor niets zijn debuut voor Griekenland gemaakt. Ik hoop vooral voor hem, maar natuurlijk ook voor het team en voor mijzelf dat het allemaal meevalt."

Meer uit Voetbal

De Roon moet finale Europa League missen door blessure

BERGAMO (ANP) - Marten de Roon heeft op X bevestigd dat hij de Europa League-finale van Atalanta tegen Bayer Leverkusen aan zich voorbij moet laten gaan. De Nederlandse middenvelder is niet op tijd hersteld van zijn opgelopen blessure in de verloren Italiaanse bekerfinale tegen Juventus (0-1).

30 minuten geleden
Sparta-doelman Olij 'door het dolle heen' na selectie voor Oranje

ROTTERDAM (ANP) - Nick Olij behoort tot de voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal. De doelman van Sparta Rotterdam vernam het nieuws donderdag van keeperstrainer Patrick Lodewijks.

51 minuten geleden
Bayer Leverkusen één duel verwijderd van Bundesliga-historie

LEVERKUSEN (ANP/DPA) - Bayer Leverkusen kan zaterdag in het laatste competitieduel van het seizoen opnieuw een record vestigen. Als de landskampioen niet verliest van FC Augsburg wordt het de eerste club ooit die ongeslagen blijft op het hoogste niveau in Duitsland.

55 minuten geleden
Recordhouder Schöne van NEC gaat nog een jaar door

NIJMEGEN (ANP) - Lasse Schöne speelt ook volgend seizoen nog voor NEC. De 37-jarige Deen verlengt zijn aflopende contract met één jaar. De middenvelder is met 441 wedstrijden al de buitenlander met de meeste duels in de Eredivisie ooit.

1 uur geleden
Trainer Slot bevestigt voor eerste keer vertrek naar Liverpool

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Arne Slot heeft voor het eerst toegegeven dat hij naar Liverpool vertrekt. "Er is nog geen officiële aankondiging, maar ik kan wel bevestigen dat ik daar volgend seizoen trainer ga worden. Maar dat is voor jullie geen verrassing", zei hij op een persconferentie voor het laatste competitieduel van zondag met Excelsior.

1 uur geleden
Guardiola waarschuwt ManCity voor 'enorm zwaar' kampioensduel

MANCHESTER (ANP/AFP) - Trainer Pep Guardiola van Manchester City waarschuwt zijn spelers in de aanloop naar de kampioenswedstrijd zondag tegen West Ham United voor een "enorm zwaar duel". De koploper verdedigt op de laatste speeldag een voorsprong van 2 punten. "Het lot ligt in onze handen. Als we winnen zijn we kampioen, anders pakt Arsenal de titel", zei de Spaanse coach.

2 uur geleden
Coach Slot mist veel spelers in zijn afscheidsduel met Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Arne Slot mist in zijn laatste wedstrijd met Feyenoord veel spelers. Hij kan zondag in het thuisduel met Excelsior geen beroep doen op Santiago Giménez, Quinten Timber, Mats Wieffer, Quilindschy Hartman, Kostas Lamprou, Gjivai Zechiël en Antoni Milambo. Thomas Beelen is ziek.

2 uur geleden