Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto's in beslag genomen in verkrachtingszaak

Auto's in beslag genomen in verkrachtingszaak

DEN BOSCH (ANP) - De politie heeft dinsdag negen auto's en enkele duizenden euro's in beslag genomen in verband met de groepsverkrachtingen in Den Bosch. De politie meldt dit nadat in meerdere huizen doorzoekingen waren geweest. De spullen zijn in beslag genomen vooruitlopend op eventuele schadevergoedingen aan de slachtoffers, die later door de rechter kunnen worden opgelegd.

Dinsdag zijn in de zaak in Den Bosch en omgeving acht mannen aangehouden die worden verdacht van de groepsverkrachtingen. De politie begon het onderzoek na meldingen van drie tienermeisjes uit Den Bosch die door meerdere jongens zouden zijn verkracht. De politie vermoedt dat er nog meer meisjes slachtoffer zijn geworden.

Tijdens de doorzoekingen werden ook dingen in beslag genomen die als bewijs kunnen dienen. De politie heeft in het onderzoek ook naaktfoto's en ander beeldmateriaal gevonden.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

7000ste soldatenfoto Margraten gevonden

MARGRATEN (ANP) - Afgelopen weekend is het 7.000ste foto gevonden van een gesneuvelde Amerikaanse soldaat die begraven ligt op de oorlogsbegraafplaats in het Limburgse Margraten. Dat maakte de de organisatie van De Gezichten van Margraten woensdag bekend.

over 16 minuten
Palmen treedt terug als wethouder Brunssum

BRUNSSUM (ANP) - De omstreden Brunssumse wethouder Jo Palmen trekt zich per 25 december terug. Dat heeft Palmen dinsdag laten weten in een brief aan de gemeenteraad.

4 uur geleden
Minder illegaal vuurwerk gevonden dan vorig jaar

DEN HAAG (ANP) - Opsporingsdiensten hebben tot nu toe ruim 38.000 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen. De teller staat nog niet zo hoog als vorig jaar rond deze tijd, maar wel hoger dan de jaren daarvoor. Dat blijkt uit de Vuurwerkbarometer van het Openbaar Ministerie.

7 uur geleden
'Drugs in pindakaas met post mee: 2 ton winst'

UTRECHT (ANP) - Twee 25-jarige mannen die drugs in potten pindakaas en wenskaarten verstopten en per reguliere post de hele wereld rondstuurden, hebben daarmee volgens het Openbaar Ministerie bijna twee ton aan illegale winst behaald. Het OM wil dat geld van hen afpakken en diende daartoe dinsdag een vordering in bij de rechtbank in Utrecht van 194.000 euro.

8 uur geleden
'Minder ongelukken door snorfiets op rijbaan'

AMSTERDAM (ANP) - Het verplaatsen van de snorfiets naar de rijbaan leidt in Amsterdam tot een verbetering van de verkeersveiligheid en de doorstroming van het verkeer. Dat constateert de gemeente na een eerste evaluatie. Zo is het aantal ongevallen met letsel waarbij een snorfietser was betrokken sterk gedaald. Vorig jaar werden in de periode april tot oktober nog honderd ongelukken geregistreerd, dit jaar staat de teller op 29 in hetzelfde tijdsbestek.

9 uur geleden
Verkiezing Woord van het Jaar 2019 geopend

UTRECHT (ANP) - Bezorgschaamte, toetertrouwstoet, boomer en wiebelpensioen. Dat zijn enkele van de negentien woorden die Van Dale heeft genomineerd voor de verkiezing van Woord van het Jaar 2019. Vanaf dinsdag kan er worden gestemd, tot maandag 16 december 17.00 uur.

9 uur geleden
Politie tevreden over eigen optreden na aanslag

UTRECHT (ANP) - De politie is tevreden over de manier waarop ze heeft gereageerd op de aanslag in en rond een tram in Utrecht in maart dit jaar.

13 uur geleden