Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Auto's in beslag genomen in verkrachtingszaak

Auto's in beslag genomen in verkrachtingszaak

DEN BOSCH (ANP) - De politie heeft dinsdag negen auto's en enkele duizenden euro's in beslag genomen in verband met de groepsverkrachtingen in Den Bosch. De politie meldt dit nadat in meerdere huizen doorzoekingen waren geweest. De spullen zijn in beslag genomen vooruitlopend op eventuele schadevergoedingen aan de slachtoffers, die later door de rechter kunnen worden opgelegd.

Dinsdag zijn in de zaak in Den Bosch en omgeving acht mannen aangehouden die worden verdacht van de groepsverkrachtingen. De politie begon het onderzoek na meldingen van drie tienermeisjes uit Den Bosch die door meerdere jongens zouden zijn verkracht. De politie vermoedt dat er nog meer meisjes slachtoffer zijn geworden.

Tijdens de doorzoekingen werden ook dingen in beslag genomen die als bewijs kunnen dienen. De politie heeft in het onderzoek ook naaktfoto's en ander beeldmateriaal gevonden.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Aardbeving met kracht 1.8 in Drentse Winde

WINDE (ANP) - Bij het Drentse dorp Winde, tien kilometer ten zuiden van Groningen, is in de nacht van zaterdag op zondag een aardbeving gemeten. Volgens het KNMI ligt het epicentrum op zo'n 3 kilometer diepte.

3 uur geleden
Strengere maatregelen van kracht in veertien regio's

DEN HAAG (ANP) - Kroegen moeten eerder sluiten en de groepsgrootte van veel bijeenkomsten wordt beperkt tot vijftig in nog eens acht veiligheidsregio's. De strengere regionale coronamaatregelen werden vorige week al van kracht in zes grootstedelijke gebieden, vanaf zondagavond 18.00 uur komen daar nog acht veiligheidsregio's bij.

3 uur geleden
Amsterdam sluit pand na schietpartij en vondst explosief

AMSTERDAM (ANP) - Burgemeester Halsema van Amsterdam heeft een avondwinkel en slijterij aan de Osdorper Ban per direct gesloten. De sluitingen zijn voor onbepaalde tijd. Halsema nam het besluit vanwege het "ernstige gevaar voor de openbare orde".

3 uur geleden
Bijna vijfduizend mensen positief getest op Caribische eilanden

WILLEMSTAD (ANP) - Op de zes Caribische eilanden van het Koninkrijk hebben sinds maart van dit jaar bijna vijfduizend mensen positief getest op corona. In totaal 1318 mensen zijn nu nog besmet. Bijna vijftig mensen zijn overleden, iets meer dan vijftig personen liggen in het ziekenhuis.

6 uur geleden
Brandweer Zeeland druk met storm Odette

SLUIS (ANP) - De Brandweer Zeeland heeft het vanaf vrijdagavond druk gehad met de storm Odette. Brandweerwagens moesten 140 keer op pad om bomen of grote takken op te ruimen die op woningen of bedrijven waren gevallen of geblokkeerde wegen vrij te maken. Ook raakten daken los. Door de harde regen ontstond hier en daar waterschade.

10 uur geleden
Man aangehouden met 1,5 miljoen euro aan cash en 82 kilo cocaïne

BREDA (ANP) - Een 28-jarige man uit Rotterdam is aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen en witwassen. Bij een controle, afgelopen donderdag in Breda, bleek dat hij ruim 82 kilo cocaïne en ruim 1,5 miljoen euro aan contanten bij zich had.

16 uur geleden
Nu 555 coronapatiënten in ziekenhuis, acht meer dan vrijdag

ROTTERDAM (ANP) - Het aantal coronapatiënten dat in het ziekenhuis ligt, is nu 555, meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Dat zijn er 8 meer dan vrijdag. Van hen liggen er 433 niet op de intensive care. Op de ic liggen dus 122 patiënten en dat zijn er 6 meer dan de dag ervoor.

16 uur geleden