Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Automobilist komt om bij eenzijdig verkeersongeval

Automobilist komt om bij eenzijdig verkeersongeval

DE HEEN (ANP) - In het Noord-Brabantse De Heen is in de nacht van zondag op maandag een autobestuurder omgekomen na een eenzijdig verkeersongeval.

Rond 03.25 uur is de automobilist op de Schansdijk vermoedelijk tegen een boom aan gereden. De bestuurder overleed ter plaatse, er zaten geen passagiers aan boord.

Specialisten van het team verkeer en de forensische opsporing onderzoeken de toedracht van het ongeval.

Meer uit Binnenland

Zorgmedewerkers leggen twee minuten werk neer om geweld

DEN HAAG (ANP) - Zorgmedewerkers leggen donderdag om 14.00 uur twee minuten hun werk neer uit protest tegen geweld. Ze zijn dan stil en herdenken een medewerkster van een ggz-instelling in Heerlen, die vorige maand werd doodgestoken tijdens haar werk.

25 minuten geleden
Aantal zelfdodingen is stabiel, vorig jaar 1862

DEN HAAG (ANP) - Het aantal mensen dat zelfmoord pleegt, is sinds een paar jaar stabiel. Volgens statistiekbureau CBS hebben vorig jaar 1862 mensen een einde gemaakt aan hun leven. Dat is iets minder dan in 2022, maar vrijwel gelijk aan 2021 en iets hoger dan in 2020, de aantallen schommelen rond hetzelfde niveau.

3 uur geleden
Halsema: hoop dat herdenking niet gekaapt wordt door emoties Gaza

AMSTERDAM (ANP) - Burgemeester Femke Halsema is "wel bezorgd" dat de Nationale Herdenking op de Dam "gekaapt gaat worden door alle emoties en sentimenten" die heersen rondom het huidige conflict in Israël en Gaza. Dat zei ze woensdagavond tijdens een bijeenkomst in De Balie in aanloop naar 4 mei.

6 uur geleden
Treinen tussen Haarlem en Voorhout rijden weer

HAARLEM (ANP) - Tussen Haarlem en Voorhout rijden weer treinen, nadat het treinverkeer door een beschadigde spoorbrug ruim anderhalf uur had stilgelegen. Ook tussen Leiden en Den Haag, die in het verlengde liggen van dat traject, reden daardoor minder intercity's, meldt de NS.

8 uur geleden
Jumbo roept rozijnenbollen terug, want mogelijk chocoladebroodjes

VEGHEL (ANP) - Supermarktketen Jumbo roept zakken minirozijnenbollen terug waar mogelijk minichocoladebroodjes in zitten. Daardoor staat het allergeen soja niet op de verpakking vermeld, aldus Jumbo. Mensen die allergisch zijn voor soja, krijgen het advies om de broodjes niet op te eten en terug te brengen naar de supermarkt.

8 uur geleden
Fietser (88) komt om na aanrijding door auto op N357 in Friesland

FINKUM (ANP) - Een 88-jarige man is woensdagmiddag om het leven gekomen in het Friese Finkum, nadat hij op de fiets door een auto was aangereden. Het slachtoffer komt uit de gemeente Leeuwarden, waar Finkum toe behoort, meldt de politie.

10 uur geleden
Hoger beroep tegen veroordeling moord op AH-medewerkster Den Haag

DEN HAAG (ANP) - De 57-jarige man die veroordeeld is voor moord op een AH-medewerkster van een filiaal in Den Haag gaat in hoger beroep. De advocaat van Jamel L. bevestigt een bericht daarover van Omroep West.

10 uur geleden