Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Atlético Madrid verslaat RC Celta met ruime cijfers

Atlético Madrid verslaat RC Celta met ruime cijfers

MADRID (ANP) - Atlético Madrid heeft in La Liga een overtuigende zege behaald. De ploeg van coach Diego Simeone won voor eigen publiek met 4-1 van RC Celta. Atlético schoof op naar de vierde plaats op de ranglijst met 10 punten uit vijf duels. Koploper FC Barcelona, dat Cádiz versloeg, heeft 3 punten meer.

De Argentijn Ángel Correa opende in de 9e minuut de score door de bal in het dak van het doel te schieten. In de tweede helft liepen de Madrilenen verder uit via de Argentijn Rodrigo De Paul en de Belg Yannick Carrasco. Gabriel Veiga deed wat terug namens Celta, waarna Unai Núñez met een eigen doelpunt de eindstand op 4-1 bepaalde.

Meer uit Voetbal

Van Gastel zag NAC Breda pas in de play-offs een team worden

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Jean-Paul van Gastel zag NAC Breda dit seizoen op het juiste moment pieken. De club promoveerde als nummer 8 van de eerste divisie via de play-offs naar de Eredivisie.

8 minuten geleden
Fans Fenerbahçe verwelkomen nieuwe trainer Mourinho als held

ISTANBUL (ANP) - José Mourinho is in Istanbul door duizenden mensen onthaald. De 61-jarige Portugese coach moet Fenerbahçe komend seizoen in Turkije aan de landstitel helpen. De voorbije twee seizoenen werd rivaal Galatasaray kampioen.

27 minuten geleden
Koopmeiners komt laatste competitieduel voor EK schadevrij door

BERGAMO (ANP) - Teun Koopmeiners is de laatste competitiewedstrijd met Atalanta schadevrij doorgekomen. De middenvelder verloor met zijn elftal van Fiorentina (2-3) en deed de gehele wedstrijd mee. Koopmeiners komt nu naar Zeist, waar hij zich met het Nederlands elftal gaat voorbereiden op het EK. Koopmeiners doet donderdag nog niet mee in het oefenduel met Canada, meldde bondscoach Ronald Koeman deze week.

50 minuten geleden
NAC ondanks ruime nederlaag bij Excelsior terug in Eredivisie

ROTTERDAM (ANP) - NAC Breda keert na vijf jaar afwezigheid terug in de Eredivisie. De Brabanders verloren het tweede duel in de finale van de play-offs met 4-1 bij Excelsior. NAC promoveert omdat had het de thuiswedstrijd vijf dagen eerder met 6-2 had gewonnen.

1 uur geleden
Saint-Étienne na twee jaar afwezigheid terug in Franse Ligue 1

METZ (ANP) - De voetballers van Saint-Étienne zijn na twee seizoenen op het tweede Franse niveau teruggekeerd in Ligue 1. In de play-offs werd over twee duels afgerekend met Metz, dat daardoor degradeert.

1 uur geleden
Engelse bondscoach Southgate geeft Bellingham een week vrij

DARLINGTON (ANP/RTR) - De Engelse bondscoach Gareth Southgate heeft middenvelder Jude Bellingham in aanloop naar het EK een week vrij gegeven, zo liet hij zondag weten tijdens een persmoment. De 20-jarige Bellingham won zaterdag met Real Madrid de Champions League na een 2-0-zege op Borussia Dortmund.

1 uur geleden
Belgische voetbalbond hoopt Courtois na EK weer te verwelkomen

BRUSSEL (ANP/BELGA) - De Belgische voetbalbond hoopt dat Thibaut Courtois na het komende EK in Duitsland zijn interlandloopbaan weer wil vervolgen. De doelman, die zaterdag met Real Madrid de Champions League won, ligt niet op één lijn met bondscoach Domenico Tedesco. Courtois was vorig jaar juni boos omdat hij na de blessure van Kevin De Bruyne niet werd gekozen tot aanvoerder van de Belgen.

2 uur geleden