Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Atlético Madrid verslaat Osasuna

Atlético Madrid verslaat Osasuna

MADRID (ANP) - Atlético Madrid heeft de thuiswedstrijd tegen Osasuna tot een goede einde gebracht (2-0). Álvaro Morata en Saúl scoorden in de laatste 25 minuten van de wedstrijd.

Atlético klom naar de vierde plaats van de ranglijst, met zes punten minder dan Barcelona. De koploper kwam zaterdagmiddag tegen Real Sociedad niet verder dan een gelijkspel.

Real Madrid kan zondag de koppositie in La Liga veroveren. De club heeft twee punten meer dan Barcelona als het Valencia verslaat. Barcelona en Real Madrid ontmoeten elkaar woensdag in Camp Nou.

Meer uit Voetbal

Spaanse bondscoach vol lof over 16-jarige debutant Yamal

BERLIJN (ANP) - De Spaanse bondscoach Luis de la Fuente was na de 3-0-overwinning van zijn spelers op Kroatië vol lof over debutant Lamine Yamal. De tiener van FC Barcelona is met 16 jaar en 338 dagen de jongste speler ooit geworden op een EK voetbal.

53 minuten geleden
Titelverdediger Italië klopt Albanië ondanks vroege tegentreffer

DORTMUND (ANP) - Titelverdediger Italië is het EK in Duitsland begonnen met een zege op Albanië. In Dortmund wonnen de Italiaanse voetballers met 2-1 na een razendsnel openingsdoelpunt van Albanië.

1 uur geleden
Bondscoach Kroatië biedt excuses aan na nederlaag tegen Spanje

BERLIJN (ANP) - Bondscoach Zlatko Dalic van Kroatië heeft zich bij de supporters verontschuldigd voor de nederlaag tegen Spanje in de eerste groepswedstrijd van het EK. Volgens Dalic ontbrak het zijn spelers aan felheid in de 3-0-nederlaag in Berlijn.

1 uur geleden
Bajrami maakt namens Albanië snelste EK-doelpunt ooit

DORTMUND (ANP) - Nedim Bajrami heeft namens Albanië het snelste doelpunt in de historie van het EK gemaakt. De Albanese middenvelder schoot in de wedstrijd tegen titelverdediger Italië in Dortmund na 22 seconden de bal in het doel, na een inworp van Federico Dimarco.

2 uur geleden
Bondscoach Koeman overlaadt Simons vlak voor EK met complimenten

HAMBURG (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman is tevreden over de manier waarop Xavi Simons zich tijdens de voorbereiding op het EK bij het Nederlands elftal manifesteert. "Hij is een van de grootste talenten die we op dit moment hebben", zei hij op een afsluitende persconferentie voor het eerste duel van Oranje met Polen van zondag op het EK.

3 uur geleden
Duitsland maakt tegen Schotten indruk op aanvoerder Van Dijk

HAMBURG (ANP) - Duitsland heeft met de ruime overwinning op Schotland (5-1) bij de start van het EK indruk gemaakt op Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk. "Zij hebben veel spelers die het verschil kunnen maken. Duitsland heeft de lat met deze wedstrijd hoog gelegd. In maart verloren wij met 2-1 van ze in een oefenwedstrijd, toen zag je al dat ze op de goede weg waren", zei de centrale verdediger van Liverpool in het Volksparkstadion, waar Nederland zondag Polen treft in de eerste groepswedstrijd.

3 uur geleden
Servische bondscoach diep onder de indruk van Bellingham

GELSENKIRCHEN (ANP/BELGA) - De Servische bondscoach Dragan Stojkovic weet welke speler van Engeland zondag op het EK vooral afgestopt moet worden. Hij roemde de 20-jarige Jude Bellingham, die nog niet zo lang geleden met Real Madrid de Champions League won.

3 uur geleden