Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

AS Roma tegenstander Feyenoord in finale Conference League

AS Roma tegenstander Feyenoord in finale Conference League

ROME (ANP) - AS Roma is de tegenstander van Feyenoord in de finale van de Conference League. De Italiaanse formatie van de Portugese trainer José Mourinho won op eigen veld van Leicester City, 1-0. De eerste confrontatie in Engeland was in 1-1 geëindigd.

Al na 11 minuten kwam Roma op voorsprong. Tammy Abraham sprong hoger dan de Engelse verdedigers en kopte de bal achter doelman Kasper Schmeichel. De oud-spits van Chelsea deed dat na een voorzet van Lorenzo Pellegrini.

Jamie Vardy keerde terug als basisspeler bij Leicester. Het afgelopen weekeinde maakte hij in de Premier League als invaller al zijn rentree, na enige tijd vanwege een knieblessure niet beschikbaar te zijn geweest.

Rick Karsdorp, oud-Feyenoorder, speelde de hele wedstrijd bij de Romeinen.

Meer uit Voetbal

Van den Brom weet niet of hij Vitesse uit clubliefde mag coachen

ARNHEM (ANP) - "Clubliefde bestaat nog, ook in het betaalde voetbal", lacht John van den Brom als hij om zich heen kijkt op het trainingscomplex van Vitesse op Papendal. "Ik loop hier nu twee uur rond en het voelt weer als vanouds. Dit is Vitesse."

20 minuten geleden
PSV'er Dest bevestigt dat voorste kruisband is afgescheurd

EINDHOVEN (ANP) - PSV'er Sergiño Dest bevestigt dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. "Dat was heel lastig voor mij om te horen. Ik zal er voor een langere periode uit zijn", aldus de linkervleugelverdediger op de clubkanalen van PSV.

1 uur geleden
Reijners stopt na bekerfinale als coach voetbalsters Fortuna

SITTARD (ANP) - Roger Reijners stopt na de bekerfinale op 20 mei als trainer van de voetbalsters van Fortuna Sittard. Dat heeft de club naar eigen zeggen "in goed overleg" met de voormalig bondscoach van de Oranjevrouwen besloten. Reijners krijgt waarschijnlijk een andere rol binnen Fortuna.

5 uur geleden
Vitesse start crowdfunding met trainer Van den Brom als gezicht

ARNHEM (ANP) - Het noodlijdende Vitesse start donderdag een crowdfundingactie en de nieuwe trainer John van den Brom zal daar meteen een van de gezichten van zijn. Dat geeft de oud-speler en -coach van de club aan in het persbericht over zijn aanstelling voor volgend seizoen. "Doe mee, kleur de regio geel en zwart en kom zelf met initiatieven. Vitesse heeft iedereen nodig", zegt Van den Brom.

8 uur geleden
Real-trainer Ancelotti ontevreden over inzet spelers tegen Bayern

MÜNCHEN (ANP/RTR) - Trainer Carlo Ancelotti van Real Madrid was niet te spreken over de houding van zijn spelers na het 2-2-gelijkspel tegen Bayern München in de halve finales van de Champions League. De Italiaan vond ze te slap, zo zei hij na het duel.

8 uur geleden
Vitesse presenteert Van den Brom officieel als nieuwe trainer

ARNHEM (ANP) - Vitesse heeft de aanstelling van John van den Brom als trainer voor volgend seizoen afgerond. De al uit de Eredivisie gedegradeerde club maakte er al geen geheim meer van de oud-speler van de club te willen om op die manier ook iets positiefs te kunnen melden aan de fans, in deze periode waarin het voortbestaan van de club onzeker is. Van den Brom (57) wil Vitesse helpen in de weg terug omhoog. "Vandaar ook dat ik juist nu dit contract onderteken."

9 uur geleden
Bayern baalt van gemiste kansen na gelijkspel tegen Real Madrid

MÜNCHEN (ANP/AFP) - Trainer Thomas Tuchel van Bayern München baalde na afloop van de eerste halve finale in de Champions League tegen Real Madrid (2-2) van de gemiste kansen van zijn ploeg. "We hadden een geweldige openingsfase en we hadden toen op voorsprong moeten komen", keek de coach na afloop terug.

17 uur geleden