Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Antwerp FC raakt vierde sponsor kwijt na aanstelling Overmars

Antwerp FC raakt vierde sponsor kwijt na aanstelling Overmars

ANTWERPEN (ANP/BELGA) - De Belgische voetbalclub Royal Antwerp FC is een vierde sponsor kwijtgeraakt na de aanstelling van Marc Overmars als technisch directeur. VINCI Energies, dat normaal te zien is op reclameborden en gasten ontvangt in het stadion, trekt zich voor de rest van dit seizoen terug. Over volgend seizoen wordt nog nagedacht.

VINCI Energies zegt respect voor vrouwen heel belangrijk te vinden en wil verder niks zeggen over de sponsordeal. Eerder besloten Select Group, Federale Verzekeringen en Descroes de samenwerking met Antwerp stop te zetten vanwege de komst van Overmars.

Antwerp presenteerde maandag Overmars als technisch directeur, zes weken nadat hij was opgestapt bij Ajax als gevolg van grensoverschrijdend gedrag tegenover vrouwelijke werknemers van de club. Het leidde tot nogal wat verbaasde reacties. Zo vonden enkele prominente Belgische voetbalanalytici dat Overmars veel te snel terugkeerde.

De club maakte donderdag excuses voor de gebrekkige communicatie rond de veelbesproken aanstelling van de Nederlander. "Hoewel we als club een zorgvuldige en weloverwogen beslissing namen, zijn we er niet in geslaagd dat glashelder toe te lichten", aldus Antwerp in een verklaring.

Meer uit Voetbal

Trainer Ranieri vertrekt bij voetbalclub Cagliari

CAGLIARI (ANP/RTR) - Trainer Claudio Ranieri zit donderdag voor de laatste keer op de bank bij Cagliari. De Italiaanse voetbalclub en de 72-jarige coach gaan 'in goed overleg' uit elkaar, meldt de club uit de Serie A twee dagen voor het laatste competitieduel met Fiorentina.

37 minuten geleden
Chelsea neemt afscheid van trainer Pochettino

LONDEN (ANP) - Chelsea heeft 'in gezamenlijk overleg' afscheid genomen van trainer Mauricio Pochettino. De 52-jarige Argentijn was sinds vorige zomer coach bij de Londense club.

3 uur geleden
Feyenoorder Trauner in voorselectie Oranje-opponent Oostenrijk

WENEN (ANP) - Bondscoach Ralf Rangnick van Oostenrijk heeft Feyenoorder Gernot Trauner opgenomen in zijn voorselectie voor het EK voetbal in Duitsland. Oostenrijk is op 25 juni de derde tegenstander van het Nederlands elftal na de groepswedstrijden tegen Polen en Frankrijk.

3 uur geleden
Geblesseerde De Roon hoopt dat Atalanta zegereeks Leverkusen stopt

DUBLIN (ANP/AFP) - Atalanta-middenvelder Marten de Roon heeft goede hoop dat zijn ploeg de ongeslagen reeks van Bayer Leverkusen dit seizoen kan beƫindigen in de finale van de Europa League woensdag. "Ze lijken onoverwinnelijk, maar misschien kunnen wij de zaken veranderen", zei de Oranje-international, die zelf de eindstrijd moet missen door een blessure.

4 uur geleden
Bondscoach Jonker heeft Groenen en Van Domselaar terug bij Oranje

ZEIST (ANP) - Voetbalsters Jackie Groenen en Daphne van Domselaar keren net als Lieke Martens terug in de selectie van het Nederlands elftal. Voor Martens zijn de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Finland op 31 mei en 4 juni de laatste wedstrijden als international, maakte ze samen met de KNVB bekend.

4 uur geleden
Voetbalster Martens stopt na komende kwalificatieduels bij Oranje

ZEIST (ANP) - Voetbalster Lieke Martens stopt na de komende twee kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal tegen Finland als international. Dat meldt voetbalbond KNVB bij het bekendmaken van de selectie van bondscoach Andries Jonker voor de wedstrijden op 31 mei in Rotterdam en 4 juni in het Finse Tampere.

5 uur geleden
Rashford en Henderson niet in Engelse EK-selectie

LONDEN (ANP) - Marcus Rashford van Manchester United is door de Engelse bondscoach Gareth Southgate gepasseerd voor het EK voetbal volgende maand in Duitsland. De 26-jarige aanvaller kende een slecht seizoen bij de ploeg van coach Erik ten Hag.

8 uur geleden