Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Albert Heijnwinkels blijven de komende jaren op stations

Albert Heijnwinkels blijven de komende jaren op stations

UTRECHT (ANP) - Treinreizigers die op stations nog snel even een boodschap willen doen kunnen daarvoor ook de komende jaren nog terecht bij Albert Heijnwinkels. De Nederlandse Spoorwegen (NS) en de supermarktketen hebben hun samenwerking verlengd. Ook kijken de twee naar verdere groeimogelijkheden, melden ze dinsdag.

In 1999 opende de eerste Albert Heijn to go op station Den Bosch, gevolgd door de opening van tientallen winkels op de NS-stations in de jaren daarna.

"Het is mooi om te zien dat we samen al 20 jaar klanten blij maken met ons assortiment dat naadloos aansluit bij hun behoefte voor onderweg. Ik ben ook blij dat we, zeker na deze impactvolle periode, weer samen winkels kunnen openen zoals onlangs op station Rotterdam Alexander", aldus bestuursvoorzitter Marit van Egmond van Albert Heijn.

Volgens NS-topman Roger van Boxtel zorgen de winkels "er mede voor dat een bezoek aan het station als een aangenaam onderdeel van de hele reis wordt ervaren."

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Roman Bonita Avenue wordt toneelstuk met Willem Voogd

AMSTERDAM (ANP) - De succesroman Bonita Avenue van schrijver Peter Buwalda wordt bewerkt tot toneelstuk. De theaterversie is in 2021 in de Nederlandse theaters te zien. De hoofdrollen worden gespeeld door Willem Voogd en Hajo Bruins, maakte Hummelinck Stuurman Theaterbureau vrijdag bekend.

1 minuut geleden
Schoolvakantie ook van start in regio Zuid

EINDHOVEN (ANP) - Scholen in de regio Zuid gaan vrijdagmiddag dicht voor de zomervakantie. Onder de regio Zuid vallen de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en gemeenten in Gelderland.

5 uur geleden
Utrecht krijgt slavernijmonument in 2023

UTRECHT (ANP) - Utrecht krijgt een monument voor het slavernijverleden. Het monument moet tijdens de viering van Keti Koti op 1 juli 2023 worden onthuld. In dat jaar is het 150 jaar geleden dat de slavernij is afgeschaft.

5 uur geleden
Raad Utrecht stemt voor omstreden windmolens in groene polders

UTRECHT (ANP) - De gemeenteraad van Utrecht heeft in de nacht van donderdag op vrijdag gestemd voor acht mega-windmolens en zonnevelden in de groene polders Rijnenburg en Reijerscop. Na een kritisch debat was er een nipte meerderheid voor het voorstel van het college van burgemeester en wethouders.

6 uur geleden
Een aanhouding na vechtpartij in Deventer

DEVENTER (ANP) - In Deventer is donderdagavond een persoon aangehouden na een vechtpartij aan de Tabakswal. Volgens een politiewoordvoerder betreft het een zaak in de familiesfeer.

7 uur geleden
'Veiligheid paracetamol staat niet ter discussie'

UTRECHT (ANP) - De veiligheid van paracetamol staat volgens het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) niet ter discussie. Dat zegt het college in een reactie op publicaties van NRC en Zembla, waarin wordt gesteld dat de grootste producent ter wereld paracetamol verkoopt die vervuild is met een kankerverwekkende stof. De Chinese fabriek leverde afgelopen jaren de grondstof van veel paracetamol die te koop is in drogisterijen, supermarkten en apotheken in Nederland, meldden Zembla en NRC donderdag.

9 uur geleden
Boeren voeren actie bij Lelystad Airport

LELYSTAD (ANP) - Een groep boeren heeft donderdagavond met tractoren de toegangsweg naar Lelystad Airport geblokkeerd. De politie schat dat het om 100 à 150 boeren gaat, laat een woordvoerder weten.

11 uur geleden