Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Albert Heijn: door blokkade boeren kans op lege schappen

Albert Heijn: door blokkade boeren kans op lege schappen

ZAANDAM (ANP) - Door de blokkade van een distributiecentrum van Albert Heijn in Zwolle krijgen klanten in 230 winkels mogelijk te maken met lege schappen. Een groep boeren demonstreerde vrijdag tot 13.30 uur in de Overijsselse stad, waarbij ze de toegang tot het distributiecentrum met tractoren blokkeerden.

"Het kan zo zijn dat klanten zaterdag sommige producten niet kunnen vinden", laat een woordvoerster van het bedrijf weten. "We verwachten dat dit in de loop van de dag herstelt." De supermarktketen kon niet precies aangeven wat de impact per winkel zal zijn. Albert Heijn liet weten de zorgen van de Nederlandse boeren te begrijpen, maar vindt de acties bij de distributiecentra niet de juiste weg.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Zwaargewonden door ongeval in Finsterwolde

FINSTERWOLDE (ANP) - Bij een ongeval tussen twee auto's in het Groningse Finsterwolde zijn meerdere mensen ernstig gewond geraakt. Een van de voertuigen vloog in brand, de ander belandde in de sloot.

1 uur geleden
Arrestaties na overtreden noodbevel in Haagse Schilderswijk

DEN HAAG (ANP) - De politie heeft opnieuw arrestaties verricht in de Haagse Schilderswijk waar het al een aantal nachten op rij onrustig is. Dat gebeurde op de hoek van de Vaillantlaan en de Hoefkade. Daar is in de nacht van vrijdag op zaterdag een noodbevel van kracht.

1 uur geleden
Aantal coronabesmettingen op Aruba blijft toenemen

ORANJESTAD (ANP) - Het aantal coronabesmettingen op Aruba blijft toenemen. Vrijdag zijn er meer dan achthonderd actieve besmettingen geregistreerd. Dat waren er dinsdag nog zeshonderd. Daarnaast zijn meer dan 160 mensen al weer hersteld. Dat betekent dat in totaal bijna duizend mensen op Aruba (ongeveer 100.000 inwoners) het virus hebben opgelopen.

1 uur geleden
Actiedag voor Beiroet brengt 11,5 miljoen euro op

EXPLOSIE BEIROETHILVERSUM (ANP) - De nationale actiedag voor hulp aan Beiroet heeft bijna 11,5 miljoen euro opgebracht. Dat meldden de Samenwerkende Hulporganisaties, verenigd in Giro555. In totaal hebben 163.000 mensen gedoneerd.

4 uur geleden
Weer noodbevel in Schilderswijk in Den Haag

DEN HAAG (ANP) - In een deel van de Schilderswijk in Den Haag geldt ook in de nacht van vrijdag op zaterdag een noodbevel. Personen die weigeren gehoor te geven aan het noodbevel zullen worden aangehouden, waarschuwt de gemeente.

4 uur geleden
Tweede testdag Terschelling: geen enkele positieve test

MIDSLAND (ANP) - De tweede testdag op het eiland Terschelling heeft geen nieuwe coronagevallen aan het licht gebracht. Alle 169 monsters die zijn onderzocht, waren negatief. Dat heeft de Friese GGD bekendgemaakt. Verder zijn er 131 mensen die zaterdag de uitslag krijgen, omdat zij vrijdag pas in de loop van de middag waren getest.

6 uur geleden
Strand IJburg weer open, met extra veiligheidsmaatregelen

AMSTERDAM (ANP) - Het strand van IJburg in Amsterdam gaat zaterdag weer open. Burgemeester Halsema had het strand gesloten nadat twee mensen er waren verdronken, maar met extra maatregelen is het water weer veilig genoeg voor badgasten, laat de gemeente weten.

6 uur geleden