Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ajax-trainer Ten Hag denkt Mazraoui nog weken kwijt te zijn

Ajax-trainer Ten Hag denkt Mazraoui nog weken kwijt te zijn

EINDHOVEN (ANP) - De rentree van Noussair Mazraoui bij Ajax laat nog wel even op zich wachten. Trainer Erik ten Hag van Ajax zei zondag na de uitwedstrijd tegen PSV (1-1) er rekening mee te houden de rechterverdediger nog een aantal weken kwijt te zijn.

Mazraoui viel twee weken geleden tijdens een uitduel met Heracles Almelo geblesseerd uit en heeft een verminderd gezichtsvermogen. Nicolás Tagliafico ontbrak zondag tegen PSV eveneens, maar zijn rentree is aanstaande. Tagliafico kan woensdag in de halve finale van de KNVB-beker tegen sc Heerenveen nog niet meedoen wegens een schorsing.

Meer uit Voetbal

FC Twente contracteert jeugdspeler Ribbers

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente heeft jeugdspeler Jort Ribbers tot medio 2026 vastgelegd. De 19-jarige aanvaller uit Lochem maakt al sinds zijn jeugd deel uit van de opleiding en zit dicht tegen het eerste elftal aan.

23 minuten geleden
PSV neemt Tillman definitief over van Bayern München

EINDHOVEN (ANP) - PSV neemt de 21-jarige Malik Tillman definitief over van Bayern München, zo meldt de kersverse landskampioen. De Amerikaanse middenvelder werd dit seizoen gehuurd en PSV heeft besloten om de koopoptie in het contract te lichten.

26 minuten geleden
Van 't Schip wil met ruime Ajax-selectie vijfde plek verdedigen

AMSTERDAM (ANP) - Ajax speelt zondag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Almere City. Trainer John van 't Schip kent het belang van het duel. Een zege is nodig om de vijfde plek in de Eredivisie te behouden en de play-offs te ontlopen. NEC en FC Utrecht maken ook nog kans op de vijfde plaats.

35 minuten geleden
Arteta wil met Arsenal hegemonie Manchester City doorbreken

LONDEN (ANP/AFP) - Arsenal-trainer Mikel Arteta wil met zijn ploeg Manchester City van de troon stoten in de Premier League. De Spanjaard beseft dat Arsenal het in de titelrace niet in eigen hand heeft, maar doet een beroep op zijn spelers om gefocust te blijven.

1 uur geleden
AZ mogelijk weer met Zeefuik tegen Go Ahead Eagles

ALKMAAR (ANP) - AZ kan zondag mogelijk weer beschikken over Lequincio Zeefuik. De 19-jarige aanvaller maakt volgens zijn trainer Maarten Martens stappen vooruit na zijn blessure. De Alkmaarders spelen zondag uit tegen Go Ahead Eagles.

1 uur geleden
Giménez en Timber twijfelachtig voor Feyenoord tegen NEC

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord moet het zondag tegen NEC mogelijk doen zonder Santiago Giménez en Quinten Timber. Dat zei trainer Arne Slot vrijdag tijdens de persconferentie.

2 uur geleden
Riedewald vertrekt aan einde van seizoen bij Crystal Palace

LONDEN (ANP) - Jairo Riedewald vertrekt aan het einde van het seizoen transfervrij bij Crystal Palace. De club uit Londen heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen.

4 uur geleden