Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ajax-trainer Schreuder is tevreden over verloop transferperiode

Ajax-trainer Schreuder is tevreden over verloop transferperiode

AMSTERDAM (ANP) - Trainer Alfred Schreuder van Ajax kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen transferperiode. Hij is blij dat er met Lucas Ocampos toch nog een vervanger is aangetrokken voor Antony, ondanks het late vertrek van de Braziliaanse aanvaller naar Manchester United. Ook is hij te spreken over de late komst van Florian Grillitsch, een middenvelder uit Oostenrijk die hij eerder bij TSG 1899 Hoffenheim onder zijn hoede had.

"Onze groep is weer sterk", laat hij op de website van zijn club uit Amsterdam weten. "Ocampos geeft ons power, kracht en snelheid. Hij is Argentijns international en fysiek een hele sterke speler." Grillitsch is een sierlijke speler met een goede techniek en uitstekend inzicht."

De technische leiding van Ajax zat de afgelopen weken niet altijd op een lijn met de raad van commissarissen van de club, die niet achter de terugkeer van Hakim Ziyech stond en de komst van Ocampos pas goedkeurde nadat de aanvaller ook gehuurd kon worden. De toezichthouders zetten ook een streep door de komst van doelman Odysseas Vlachodimos van Benfica. Maar Schreuder is blij met de selectie waarmee hij tot de winterstop kan werken.

Meer uit Voetbal

AZ en trainer Martens maken contractverlenging officieel

ALKMAAR (ANP) - AZ-trainer Maarten Martens heeft maandag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract tot de zomer van 2026. De club uit Alkmaar meldde zondag na de laatste competitiewedstrijd tegen FC Utrecht (3-3) al dat de 39-jarige Belg zou aanblijven als coach.

3 minuten geleden
Guardiola twijfelt over toekomst bij City na komend seizoen

MANCHESTER (ANP/AFP) - Coach Pep Guardiola heeft na het behalen van de landstitel met Manchester City gehint op een afscheid in 2025. "De realiteit is dat ik dichter bij een vertrek ben dan bij een extra jaar blijven. Het zijn nu al acht jaar, het worden er negen. We gaan tijdens het komende seizoen maar eens over de toekomst praten", zei Guardiola bij tv-zender Sky Sports.

2 uur geleden
Doelman Bizot met Stade Brestois naar Champions League

TOULOUSE (ANP) - Marco Bizot mag volgend seizoen met Stade Brestois aan de groepsfase van de Champions League deelnemen. De 33-jarige doelman won met zijn ploeg de uitwedstrijd tegen Toulouse (0-3) en eindigde zo op de derde plaats van Ligue 1. Bizot verliet drie jaar geleden AZ voor zijn huidige Franse club.

13 uur geleden
Pedri helpt Barcelona met twee treffers aan tweede plaats La Liga

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona heeft in de voorlaatste speelronde de tweede plaats van La Liga veiliggesteld. De club won nog zonder de geblesseerde Frenkie de Jong van Rayo Vallecano (3-0).

14 uur geleden
Invaller Dumfries scoort voor Internazionale tegen Lazio

MILAAN (ANP) - Denzel Dumfries heeft met een rake kopbal een nederlaag voor Internazionale voorkomen. De verdediger scoorde in de 88e minuut voor de kampioen van Italië.

16 uur geleden
Club Brugge heeft titel na zege bij Anderlecht voor het grijpen

BRUSSEL (ANP) - Club Brugge heeft de negentiende landstitel uit de clubgeschiedenis voor het grijpen. Het elftal van trainer Nicky Hayen won in Brussel van Anderlecht: 0-1. Hayen kreeg in de slotfase een rode kaart.

16 uur geleden
Kampioen Aké begint fit aan EK met Oranje

MANCHESTER (ANP) - Als er de komende weken geen gekke dingen meer gebeuren, begint Nathan Aké fit aan het Europees kampioenschap met het Nederlands elftal. Dat zei de verdediger nadat hij met Manchester City de Engelse landstitel had veroverd.

16 uur geleden