Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ajax heeft shirt Antony terug en start een veiling

Ajax heeft shirt Antony terug en start een veiling

AMSTERDAM (ANP) - Ajax gaat het shirt waarmee Antony zondag het winnende doelpunt tegen Feyenoord maakte (3-2) veilen. De Braziliaan is maandag vertrokken naar zijn geboorteland voor interlands met Chili en Bolivia. Bij terugkomst in Amsterdam zal hij zijn shirt signeren. De opbrengst van de actie gaat naar Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis voor kinderen met kanker.

Antony vierde zijn winnende treffer uitbundig. Hij trok zijn shirt uit en liet zich luid bejubelen door de fanatieke fans van de F-Side. Daarvoor ontving hij een gele kaart. Antony werd in blessuretijd met een tweede gele kaart van het veld gestuurd, waarna hij opnieuw zijn shirt uittrok. Bij het verlaten van het veld griste een supporter het shirt uit zijn handen.

De bewuste supporter was goed in beeld op sportzender ESPN. De fan kreeg zoveel kritiek op sociale media dat hij maandag het shirt bij Ajax terugbracht. Ajax laat later nog weten hoe er op het shirt van Antony geboden kan worden.

Meer uit Voetbal

FIFA komt kort voor WK met aangepaste beloningen voetbalsters

Z√úRICH (ANP) - De FIFA is kort voor het WK voor vrouwen met een nieuw beloningsstelsel gekomen. Niet alleen voor de deelnemende bonden/teams ligt geld klaar, voortaan krijgen ook de voetbalsters individueel betaald. De FIFA hoopt hiermee het vrouwenvoetbal nog verder te ontwikkelen.

22 minuten geleden
KAS Eupen vindt in Duitser Kohfeldt nieuwe trainer

EUPEN (ANP) - De Belgische voetbalclub KAS Eupen heeft in de Duitser Florian Kohfeldt een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De 40 jaar oude Kohfeldt werd in mei van vorig jaar ontslagen bij VfL Wolfsburg, waar hij Mark van Bommel had opgevolgd.

29 minuten geleden
Almere City maandag gehuldigd bij promotie naar Eredivisie

ALMERE (ANP) - Als Almere City erin slaagt om te promoveren naar de Eredivisie, worden de spelers en trainers daar maandag voor gehuldigd. Het feest is dan van 17.00 tot 19.00 uur op de Esplanade in het centrum van de stad. Het feest is georganiseerd door de ondernemersvereniging.

1 uur geleden
Ajax langer door met doelman Setford

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft het contract met doelman Charlie Setford verlengd. De 19-jarige keeper is nu tot de zomer van 2027 aan de Amsterdamse club verbonden.

1 uur geleden
Commercieel directeur Geelen volgt Van der Sar niet op bij Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Menno Geelen is niet beschikbaar voor de functie van algemeen directeur van Ajax. Dat heeft de commercieel directeur van de club uit de hoofdstad laten weten aan de raad van commissarissen van de nummer 3 van het afgelopen seizoen in de Eredivisie.

1 uur geleden
Cissoko van NEC naar Franse club Toulouse FC

NIJMEGEN (ANP) - Ibrahim Cissoko verruilt NEC voor de Franse club Toulouse FC. De 20-jarige buitenspeler is afkomstig uit de jeugdopleiding van de Nijmeegse club.

2 uur geleden
Hadouir gaat trainer Fraser assisteren bij RKC

WAALWIJK (ANP) - Anouar Hadouir gaat hoofdtrainer Henk Fraser assisteren bij RKC Waalwijk. De voormalig middenvelder, veertig jaar oud, heeft voor twee seizoenen getekend.

3 uur geleden