Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ajacied Blind speelt voor winterstop niet meer

Ajacied Blind speelt voor winterstop niet meer

ALKMAAR (ANP) - Daley Blind komt dit jaar niet meer in actie voor Ajax. De verdediger ontbreekt komende week ook in het bekerduel met Telstar en de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag, zo meldt zijn club uit Amsterdam.

Blind zal de komende week ook niet op de training verschijnen. De international wordt verder onderzocht, nadat hij dinsdag in het duel met Valencia plotseling naar de grond ging zonder dat er iemand bij hem in de buurt stond. De linksbenige verdediger speelde die wedstrijd wel uit.

Blind dacht vrijdag nog dat er weinig aan de hand was. De Amsterdammer voelde zich goed, zo vertelde hij voor de training aan aanwezige verslaggevers. Voor de zekerheid zou hij zich die vrijdagmiddag nog wel even laten testen in een ziekenhuis.

Trainer Erik ten Hag kon niet vertellen wat die testen hebben uitgewezen. "Omdat ik het niet weet", zei de coach. "Volgens mij is het niet iets ernstigs. Maar hij moet verder onderzocht worden. We moeten even afwachten."

Meer uit Voetbal

Geen international was geboren toen Oranje EK van 1988 won

HAMBURG (ANP) - Voor het eerst op een EK of WK bestaat de selectie van het Nederlands elftal uit spelers die niet waren geboren toen Oranje op de Europese eindronde van 1988 de titel won in Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman en zijn broer en assistent Erwin verschenen 36 jaar geleden als basisspelers aan de aftrap voor de finale tegen de toenmalige Sovjet-Unie (2-0).

10 minuten geleden
Dieperink op EK videoscheidsrechter bij Roemenië tegen Oekraïne

MÜNCHEN (ANP) - Rob Dieperink is maandag bij de groepswedstrijd tussen Roemenië en Oekraïne op het EK videoscheidsrechter. Pol van Boekel assisteert hem. Dat meldt de UEFA.

31 minuten geleden
Depay zet nummer 10 in gouden cijfers op zweetband

WOLFSBURG (ANP) - Oranje-international Memphis Depay heeft in zijn witte zweetband met gouden cijfers het nummer 10 laten zetten. Dat was te zien op de laatste training voor de eerste groepswedstrijd op het EK van zondag tegen Polen.

1 uur geleden
Brobbey mist zo goed als zeker duel van Oranje met Polen op EK

WOLFSBURG (ANP) - Brian Brobbey mist zondag zo goed als zeker het eerste duel van het Nederlands elftal op het EK met Polen. De spits van Ajax is nog onvoldoende hersteld van een hamstringblessure. Hij sluit zaterdag om 12.00 uur nog niet aan bij de laatste training van Oranje voor de wedstrijd in Hamburg.

1 uur geleden
Belg De Ketelaere verruilt AC Milan definitief voor Atalanta

BERGAMO (ANP) - Atalanta heeft de Belgische middenvelder Charles De Ketelaere definitief overgenomen van AC Milan. De 23-jarige international van België speelde afgelopen seizoen al op huurbasis bij de winnaar van de Europa League en maakte de afgelopen dagen zelf al bekend dat hij daar zijn carrière zou vervolgen. Dat bevestigt de club uit Bergamo nu, zonder de duur van zijn nieuwe contract te melden.

1 uur geleden
RKC legt gehuurde middenvelder Weidmann definitief vast

WAALWIJK (ANP) - RKC Waalwijk heeft de 21-jarige Fransman Daouda Weidmann definitief vastgelegd. De middenvelder, die vorig seizoen al werd gehuurd van Torino, heeft in Waalwijk een contract getekend tot de zomer van 2028.

1 uur geleden
Montenegrijnse doelman Sarkic (26) onverwachts overleden

LONDEN (ANP) - De Montenegrijnse international Matija Sarkic is op 26-jarige leeftijd onverwachts overleden. De keeper van Millwall had tien dagen geleden nog een basisplaats in het verloren oefenduel met België (2-0), waarin hij uitblonk.

2 uur geleden