Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Airbnb helpt IOC bij huisvesting op Spelen

Airbnb helpt IOC bij huisvesting op Spelen

LAUSANNE (ANP) - Airbnb is maandag toegetreden tot het rijtje van wereldwijde partners van het Internationaal Olympisch Comité (IOC). De huizenverhuursite heeft zich voor de komende negen jaar aan de olympische beweging verbonden. Financiële details van de deal werden niet gegeven.

Volgens Thomas Bach, voorzitter van het IOC, zal Airbnb helpen om tijdens de Olympische Spelen en Paralympische Spelen huisvesting te regelen voor bezoekers, familieleden van atleten en officials. Het doel is tweeledig. De kosten worden gedrukt en de organisatoren hoeven niet te investeren in extra hotels.

Het traditionele olympische dorp blijft wel de verblijfplaats van de deelnemende atleten.

Meer uit Sport

Britse tennisser Norrie verrast Alcaraz in kwartfinale Cincinnati

CINCINNATI (ANP) - De Britse tennisser Cameron Norrie heeft de halve finales bereikt van het masterstoernooi in Cincinnati. De nummer 11 van de wereld versloeg Carlos Alcaraz, de mondiale nummer 4, in drie sets: 7-6 (4) 6-7 (4) 6-4. Norrie verspeelde in de tweede set een voorsprong van 4-1 en kwam vervolgens in de derde set met 3-1 achter te staan, maar wist de 19-jarige Spanjaard alsnog te verslaan.

11 minuten geleden
Gesink wacht mooie dag in leiderstrui Vuelta

DEN BOSCH (ANP) - Voor Robert Gesink wordt de tweede etappe van de Ronde van Spanje een bijzondere ervaring. De renner van Jumbo-Visma mag voor het eerst in zijn lange loopbaan de weg op in de leiderstrui in een grote ronde. Dat gebeurt in Den Bosch waar de renners zaterdag om 13.15 uur van start gaan. Het is de tweede van drie Vuelta-etappes op Nederlandse bodem.

4 uur geleden
Klaver spurt naar vijfde plaats in finale 200 meter op EK

MÜNCHEN (ANP) - Atlete Lieke Klaver is in haar eerste grote finale op de 200 meter als vijfde geëindigd. Het podium was op de EK atletiek in München nog niet in bereik voor de 23-jarige sprintster uit Enkhuizen. Ze klokte 22,88, iets boven haar persoonlijk record van 22,66.

9 uur geleden
Bol na unieke dubbel: ik ben geen machine, maar het lijkt wel zo

MUNCHEN (ANP) - Femke Bol voelde opluchting na haar geslaagde missie op de EK atletiek in München. Ze won als eerste atlete ooit goud op de 400 meter én de 400 meter horden. "Ik ben geen machine, maar daar lijkt het dit toernooi wel op", zei ze bij de NOS. "Er is toch wel ongeloof dat ik dit gedaan heb. Ik kon de focus blijven houden ondanks de druk die er was. Iedereen verwachtte dat ik het wel even zou doen, maar het zijn twee compleet andere nummers. Alleen het verzuren van je benen is hetzelfde."

9 uur geleden
Bol wint ook goud op 400 meter horden en pakt unieke dubbel op EK

MÜNCHEN (ANP) - Femke Bol heeft een unieke prestatie geleverd op de Europese kampioenschappen atletiek in München. Ze heeft als eerste atlete ooit goud behaald op de combinatie 400 meter en op 400 meter horden.

10 uur geleden
Gesink is zijn ploeggenoten enorm dankbaar voor rode leiderstrui

UTRECHT (ANP) - Met een grote glimlach trok Robert Gesink na de zege van zijn ploeg Jumbo-Visma in de ploegentijdrit de rode leiderstrui van de Ronde van Spanje aan. "Ik ben de jongens zo dankbaar", zei hij over zijn ploeggenoten. "Het is fantastisch dat ze me dit hebben gegund."

11 uur geleden
Maagkrampen breken Van Diepen op, hij mist EK-finale 800 meter

MÜNCHEN (ANP) - Atleet Tony van Diepen heeft de finale van de 800 meter niet gehaald. Hij eindigde in zijn serie van de halve finales als zesde en daarmee was hij uitgeschakeld. De eerste drie van de twee heats gingen rechtstreeks door, plus twee atleten op basis van hun tijd.

11 uur geleden