Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Advocaat merkt niets van onrust bij Feyenoord

Advocaat merkt niets van onrust bij Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Dick Advocaat merkt na de wisselvallige resultaten van de laatste weken niets van onrust bij Feyenoord. Ook het aan de spelers gevraagde 'loonoffer', vanwege van de coronacrisis, heeft volgens hem geen invloed op het spel. Dat zei Advocaat in een voorbeschouwing op de wedstrijd van komende zondag bij AZ.

"Dat de spelers moeten inleveren is een zaak van het bestuur, daar ga ik niet over", aldus de trainer. "Ik heb niet de indruk dat de spelers zich erdoor laten afleiden. Afgelopen woensdag straalde het plezier er weer vanaf. Soms echter gaat het veel moeilijker. Het is lastig om precies aan te geven hoe dat komt. Als ik het wist zou het gemakkelijker op te lossen zijn."

Thuis verloor Feyenoord met duidelijk verschil van AZ. "We hebben het ze toen te gemakkelijk gemaakt", zegt Advocaat. "We speelden veel te open, dat gaan we in Alkmaar niet doen. Ik heb niet gezegd dat zij meer kwaliteit hebben, maar wel dat ze in de vorige wedstrijd meer kwaliteit hebben laten zien. Nu moeten wij maar laten zien dat we beter kunnen."

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Sport

KNSB, NOC*NSF en overheden schieten Thialf te hulp

HEERENVEEN (ANP) - De schaatsbond KNSB, sportkoepel NOC*NSF, de gemeente Heerenveen en provincie Friesland gaan ijsstadion Thialf financieel bijstaan. Thialf verkeert al enige tijd in financiële problemen. De betrokkenen hebben aangegeven dat ze vanaf september 2022 jaarlijks 1,4 miljoen willen bijdragen.

15 minuten geleden
IOC-voorzitter Bach ziet Super League als bedreiging

MONTREUX (ANP) - Voorzitter Thomas Bach van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft zich op het congres van de Europese voetbalbond UEFA in verkapte bewoordingen uitgesproken tegen de komst van een Super League. De Duitser nam de naam van de nieuwe elitecompetitie voor een select aantal Europese voetbalclubs niet in de mond, maar sprak wel over "een bedreiging" van het huidige sportmodel.

6 uur geleden
F1-coureur Russell biedt Bottas alsnog excuses aan voor crash

LONDEN (ANP) - Formule 1-coureur George Russell (Williams) heeft alsnog aan Valtteri Bottas (Mercedes) excuses aangeboden voor de zware crash zondag bij de Grote Prijs van Emilia Romagna. "Het was zondag geen dag om trots op te zijn", gaf de 23-jarige Brit toe.

20 uur geleden
UCI schorst wielerploeg Vini Zabù dertig dagen wegens doping

AIGLE (ANP) - De internationale wielrenunie UCI heeft de Italiaanse procontinentale ploeg Vini Zabù een schorsing van dertig dagen opgelegd. De sanctie werd uitgesproken nadat twee renners van het team positief testten op doping in een periode van twaalf maanden. De schorsing gaat met terugwerkende kracht in vanaf 7 april en geldt tot 6 mei.

22 uur geleden
Ook Duitse olympische deelnemers worden tijdig gevaccineerd

BERLIJN (ANP) - Duitse sporters die de komende zomer deelnemen aan de Olympische Spelen en de Paralympische Spelen van Tokio zullen tijdig worden gevaccineerd tegen het coronavirus. Dat heeft de regering toegezegd aan het olympisch comité van het land.

23 uur geleden
Schaker Giri hervat kandidatentoernooi met remise

JEKATERINENBURG (ANP) - Schaker Anish Giri heeft het Kandidatentoernooi in Jekaterinenburg vervolgd met remise. De Nederlandse grootmeester speelde in de Russische stad in de achtste ronde met zwart tegen de Russische klassementsleider Ian Nepomniatsjtsji. De achterstand van Giri op de Rus blijft daardoor een vol punt.

23 uur geleden
Handbalster Polman haakt vanwege quarantaine af bij Oranje

ARNHEM (ANP) - Estavana Polman sluit niet meer aan bij het Nederlands handbalteam dat tot en met woensdag nog een korte trainingsstage afwerkt op sportcentrum Papendal. De international, die vorige week in Kroatië haar eerste wedstrijden voor Oranje speelde na haar zware knieblessure, is bij terugkeer in quarantaine gegaan. Volgens een woordvoerster van het handbalverbond is dat "uit voorzorg". Ze kon geen verdere gegevens verstrekken.

1 dag geleden