Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

ADO Den Haag vergroot met ruime overwinning zorgen bij MVV

ADO Den Haag vergroot met ruime overwinning zorgen bij MVV

MAASTRICHT (ANP) - ADO Den Haag heeft in Maastricht een 3-0-overwinning behaald op MVV. De Limburgers leden in de Keuken Kampioen Divisie alweer de vierde nederlaag op rij.

Voor de Hagenaars scoorden Jort van der Sande, Henri Koudossou en Daryl van Mieghem. Alle doelpunten vielen in de eerste helft.

ADO Den Haag staat nu op 15 punten uit acht duels, terwijl MVV op 7 punten blijft staan.

Peter Maes maakte bij Willem II een geslaagd debuut als hoofdtrainer. Op bezoek bij Jong AZ zegevierde de ploeg van de Belgische coach met 2-0 door doelpunten van Max Svensson en Jesse Bosch.

Meer uit Voetbal

Lijnders komend seizoen aan de slag als trainer Red Bull Salzburg

SALZBURG (ANP) - Pepijn Lijnders is vanaf komend seizoen trainer van Red Bull Salzburg. De Oostenrijkse club heeft de komst van de 41-jarige Nederlander voor drie seizoenen bevestigd. Lijnders is nu nog assistent van de vertrekkende hoofdtrainer Jürgen Klopp bij Liverpool.

3 uur geleden
Mbappé mist voorlaatste competitiewedstrijd met PSG

PARIJS (ANP/AFP) - Kylian Mbappé mist de voorlaatste competitiewedstrijd van Paris Saint-Germain woensdagavond tegen Nice door hamstringklachten. De 25-jarige aanvaller nam zondag tegen Toulouse al afscheid van het publiek op het Parc des Princes, tijdens zijn laatste thuisduel voor de Franse kampioen. Mbappé vertrekt na dit seizoen uit Parijs en gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag bij Real Madrid.

5 uur geleden
Van Geel volgt Fledderus bij Eredivisie CV op als manager

ZEIST (ANP) - Martin van Geel heeft een nieuwe baan. De bij Willem II vertrekkende directeur gaat bij de Eredivisie CV aan de slag als technisch manager. De 63-jarige Van Geel is de opvolger van Mark-Jan Fledderus, die in maart stopte. Fledderus voerde zijn functie pas uit sinds juni vorig jaar.

5 uur geleden
FIFA brengt aantal interlandperiodes in vrouwenvoetbal terug

BANGKOK (ANP) - De nationale elftallen in het vrouwenvoetbal komen vanaf 2026 vijf in plaats van zes keer per jaar samen voor interlands. Wereldvoetbalbond FIFA neemt deze beslissing met het oog op de volle voetbalkalender, waar ook Oranje-bondscoach Andries Jonker regelmatig over klaagt. Het aantal interlands wordt hier echter niet minder door. Drie van de vijf interlandperiodes worden langer en bevatten daardoor meer duels.

6 uur geleden
Vitesse versoepelt regels om stadion nog één keer vol te krijgen

ARNHEM (ANP) - Vitesse hoopt de Gelredome zondag tegen Ajax bij de voorlopig laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie vol te krijgen. Daarom versoepelt de gedegradeerde club de regels rond de kaartverkoop. Seizoenkaarthouders kunnen de komende dagen twee extra tickets kopen in plaats van één, maakt Vitesse bekend.

7 uur geleden
Guardiola zag City last hebben van druk bij nipte zege op Spurs

LONDEN (ANP/RTR) - Manchester City-trainer Pep Guardiola zag dat zijn ploeg dinsdagavond last had van de druk in het voorlaatste competitieduel bij Tottenham Hotspur (0-2). "We waren te veel bezig met de unieke prestatie die we kunnen neerzetten. Op die manier geef je de titel nog uit handen, want dan haal je je niveau niet", zei de Spanjaard na de moeizame zege.

9 uur geleden
Coach Postecoglou hekelt instelling Spurs rond titelkans Arsenal

LONDEN (ANP/RTR) - Tottenham Hotspur-trainer Ange Postecoglou twijfelde na de verloren voorlaatste competitiewedstrijd tegen titelkandidaat Manchester City (0-2) aan de instelling van de club. De sfeer in het stadion was dinsdag rustiger dan normaal en na de openingstreffer van City zongen de fans liedjes over aartsrivaal Arsenal. De Spurs-supporters leken een nederlaag niet erg te vinden, zodat de club uit Manchester de beste kans houdt op de titel in plaats van Arsenal.

9 uur geleden