Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Achtste opeenvolgende zege Napoli in Serie A

Achtste opeenvolgende zege Napoli in Serie A

NAPELS (ANP) - In de Italiaanse Serie A heeft Napoli de achtste opeenvolgende zege geboekt. De koploper moest in de thuiswedstrijd tegen middenmoter Torino (1-0) nog wel lang wachten op een doelpunt. Lorenzo Insigne miste in de 27e minuut een strafschop namens Napoli. In de 81e minuut kwam de ploeg van trainer Luciano Spalletti dankzij Victor Osimhen alsnog op voorsprong.

Napoli leidt met 24 punten, gevolgd door AC Milan met 22 punten. De nummer 2 versloeg zaterdag Hellas Verona met 3-2 na een achterstand bij rust van 0-2. Landskampioen Internazionale verloor met 3-1 bij Lazio. De achterstand op AC Milan liep op tot 7 punten.

Meer uit Voetbal

Dortmund-coach hoopt laatste wedstrijd van seizoen nu te winnen

PARIJS(ANP) - Coach Edin Terzic van Borussia Dortmund hoopt wat terug te kunnen doen voor de fans in de laatste wedstrijd van het seizoen op 1 juni. De Duitsers bereikten de finale van de Champions League op Wembley door Paris Saint-Germain in de halve finales twee keer met 1-0 te verslaan.

9 minuten geleden
PSG-coach Luis Enrique trots ondanks uitschakeling

PARIJS (ANP/RTR) - Coach Luis Enrique van Paris Saint-Germain was ondanks de uitschakeling in de halve finale van de Champions League trots op al zijn spelers. "We waren niet minder in beide wedstrijden, maar voetbal beloont diegenen die scoren en niet degenen die de paal en de lat raken", zei de Spaanse oefenmeester na de 1-0-nederlaag tegen Borussia Dortmund, dat de eerste halve finale ook al had gewonnen (1-0).

9 minuten geleden
Reus krijgt afscheid bij Dortmund met finale Champions League

PARIJS (ANP) - Voetballer Marco Reus van Borussia Dortmund krijgt een fraaie afscheidswedstrijd nu zijn ploeg zich heeft geplaatst voor de finale van de Champions League. Dortmund won met 1-0 in Parijs van Paris Saint-Germain, nadat het de eerste wedstrijd in de halve finale in Duitsland ook al met 1-0 had gewonnen.

59 minuten geleden
Winst van Champions League blijft voorlopig obsessie voor PSG

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain moet nog minimaal een seizoen wachten op een felbegeerde eindzege in de Champions League. De kampioen van Frankrijk verloor ook het thuisduel met Borussia Dortmund (0-1), na een nederlaag vorige week in Duitsland (1-0) in de halve eindstrijd.

2 uur geleden
Dortmund na zege op PSG naar finale van Champions League

PARIJS (ANP) - Borussia Dortmund heeft zich als eerste club geplaatst voor de finale van de Champions League. De huidige nummer 5 van de Bundesliga won ook de uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain (0-1). De club bleef de kampioen van Frankrijk vorige week ook al de baas tijdens het eerste duel van de halve eindstrijd in Duitsland (1-0).

2 uur geleden
PSV'er Lang afwezig door verkeerde diagnoses en Pfeiffer

EINDHOVEN (ANP) - PSV'er Noa Lang zegt dat zijn lange afwezigheid komt door verkeerde diagnoses over zijn hamstringblessure en doordat hij de ziekte van Pfeiffer kreeg. "Ik houd dingen graag privé, maar ik vind dat ik nu wel dingen duidelijk moet maken", schrijft de 24-jarige aanvaller op Instagram.

2 uur geleden
Parry mag Vitesse ook na hoger beroep niet overnemen

ZEIST (ANP) - De beroepscommissie van de KNVB heeft het beroep van Vitesse over de aandelenoverdracht aan de Common Group ongegrond verklaard. Hierdoor blijft het besluit van de licentiecommissie staan dat de Amerikaanse investeerder Coley Parry de Arnhemse club niet mag overnemen, zo heeft de beroepscommissie aan Vitesse gemeld.

3 uur geleden