Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

AC Milan draait bij Cagliari achterstand om in eenvoudige zege

AC Milan draait bij Cagliari achterstand om in eenvoudige zege

CAGLIARI (ANP) - AC Milan heeft geen fout gemaakt tijdens de uitwedstrijd bij Cagliari. De formatie van Oranje-international Tijjani Reijnders was met 3-1 te sterk voor de laaggeklasseerde thuisploeg.

Met de zege komt Milan na zes wedstrijden op 15 punten, evenveel als koploper Internazionale. De Milanese stadgenoot speelt later op woensdag nog in eigen stadion tegen Sassuolo.

Reijnders was voor rust een van de gevaarlijkste spelers op het veld. De middenvelder was in de 2e minuut met een fraai schot dicht bij zijn eerste treffer in de Serie A en bracht zijn ploeggenoten een aantal keer in scoringspositie. Toch was het Cagliari dat na een half uur op voorsprong kwam dankzij een hard schot van Zito Luvumbo, 1-0.

Reijners gewisseld

Milan draaide de wedstrijd om in de laatste 5 minuten van de eerste helft. Noah Okafor schoot van dichtbij een rebound binnen, waarna Fikayo Tomori een lage voorzet van Reijnders binnenwerkte, 1-2. De Nederlander werd na een uur gewisseld, waarna Ruben Loftus-Cheek even later de derde Milanese treffer maakte.

Atalanta won de uitwedstrijd bij Hellas Verona met 1-0 dankzij een doelpunt van Nederlandse makelij. Op aangeven van Marten de Roon schoot Teun Koopmeiners in de 13e minuut de enige treffer binnen. Hans Hateboer viel na rust in bij Atalanta, Mitchel Bakker bleef op de bank.

Eerste seizoenszege Empoli

Empoli boekte tegen Salernitana zijn eerste zege van het seizoen, 1-0. Met de overwinning deed de ploeg de laatste plaats in de competitie over aan Cagliari.

Meer uit Voetbal

Real Madrid evenaart clubrecord met grootste zege van seizoen

MADRID (ANP) - Real Madrid verslapt niet in La Liga na het veroveren van de landstitel. Het elftal van Carlo Ancelotti boekte tegen Deportivo Alavés een 5-0-zege, de grootste competitieoverwinning van het seizoen. Real is nu dertig competitiewedstrijden op rij ongeslagen, een evenaring van het clubrecord uit 1989.

36 minuten geleden
ADO Den Haag doet goede zaken in play-offduel bij De Graafschap

DOETINCHEM (ANP) - ADO Den Haag heeft in de uitwedstrijd bij De Graafschap een goede uitgangspositie gecreëerd in de eerste ronde van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Het elftal van trainer Darije Kalezic won het duel in Doetinchem met 3-2.

54 minuten geleden
Manchester City heeft titel bijna binnen na zege bij Spurs

LONDEN (ANP) - Manchester City heeft de vierde titel op rij in de Premier League bijna binnen. De ploeg van coach Pep Guardiola won het inhaalduel bij Tottenham Hotspur met 2-0 en heeft zo, met nog een speelronde te gaan, een voorsprong van 2 punten op Arsenal.

1 uur geleden
FC Dordrecht kan geen afstand nemen van FC Emmen

EMMEN (ANP) - FC Dordrecht heeft verzuimd afstand te nemen van FC Emmen in de eerste ronde van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De ploeg van trainer Michele Santoni was in Emmen de beter voetballende ploeg, maar moest desondanks twee keer een achterstand wegwerken: 2-2.

2 uur geleden
NEC neemt na het seizoen afscheid van Sow

NIJMEGEN (ANP) - NEC neemt na dit seizoen afscheid van de 27-jarige aanvaller Sylla Sow. De club uit Nijmegen licht de eenzijdige optie in zijn contract om te verlengen niet.

4 uur geleden
Club Brugge sluit seizoen waarschijnlijk zonder Thiago af

BRUGGE (ANP) - Club Brugge kan tijdens de laatste twee wedstrijden van de play-offs om de Belgische landstitel waarschijnlijk geen beroep meer doen op Igor Thiago. De 22-jarige spits heeft maandag in het duel met Union (2-2) een knieblessure opgelopen.

5 uur geleden
Los Angeles FC bevestigt komst Franse aanvaller Giroud

LOS ANGELES (ANP/AFP) - De Franse international Olivier Giroud vervolgt zijn voetballoopbaan aan de Amerikaanse westkust. Los Angeles FC heeft de komst van de 37-jarige aanvaller bevestigd. Maandag werd al bekend dat Giroud zijn aflopende contract bij AC Milan niet zou verlengen. Toen werd Los Angeles al als mogelijke werkgever genoemd.

7 uur geleden