Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aboutaleb: kampioenschap Feyenoord welverdiend na hard werken

Aboutaleb: kampioenschap Feyenoord welverdiend na hard werken

ROTTERDAM (ANP) - Wat burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb betreft heeft Feyenoord het landskampioenschap verdiend. ​"Al het harde werken heeft vandaag geresulteerd in een welverdiend kampioenschap", laat hij weten in een eerste reactie. "Wat een prachtige dag en wat een prachtige sfeer, in De Kuip en in de stad. Morgen gaan we het elftal met vele fans toejuichen op de Coolsingel. Samen maken we er een feestelijke huldiging van."

Meer uit Binnenland

CDA-leider Bontenbal mist visie en leiderschap in akkoord

DEN HAAG (ANP) - Hoewel in het akkoord van PVV, VVD, NSC en BBB "een aantal dingen staan die wij goed vinden", mist CDA-leider Henri Bontenbal "heel erg visie en leiderschap", zei hij donderdag. "En het ontbreekt erg aan gemeenschapszin in dat akkoord. Dus dat vind ik erg jammer."

1 minuut geleden
Studentenoverleg ISO in de rouw om coalitieakkoord

DEN HAAG (ANP) - Het Interstedelijk Studentenoverleg ISO is duidelijk in de rouw om het coalitieakkoord. "Ga allemaal in het zwart gekleed", roept de club de achterban op. "Het nieuwe kabinet is namelijk van plan het vervolgonderwijs langzaamaan te begraven."

3 minuten geleden
Autobranche blij dat coalitie elektrisch rijden blijft steunen

AMSTERDAM (ANP) - Het is goed dat de coalitiepartijen de ambitie hebben om elektrisch rijden te blijven stimuleren, zegt autobrancheorganisatie RAI Vereniging. In het hoofdlijnenakkoord melden PVV, BBB, NSC en VVD dat ze de aanschaf van elektrische voertuigen willen blijven ondersteunen. De kosten voor elektrische en fossiele rijders moeten eerlijker worden verdeeld volgens de partijen.

7 minuten geleden
VluchtelingenWerk: nieuw kabinet ontwricht asielsysteem

DEN HAAG (ANP) - Het nieuwe kabinet "ontwricht willens en wetens het asielsysteem". Dat stelt VluchtelingenWerk Nederland in reactie op de aangekondigde asielmaatregelen zoals die donderdag zijn gepresenteerd door de formerende partijen. "Deze maatregelen zijn niet alleen vaak ongefundeerd en contraproductief. Ze ontwrichten het asielsysteem en zijn bedoeld om vluchtelingen het zo onaangenaam mogelijk te maken in Nederland" zegt Frank Candel, voorzitter van VluchtelingenWerk Nederland.

8 minuten geleden
JA21 positief over asielplannen, wel bezorgd over lastenverzwaring

DEN HAAG (ANP) - JA21-fractievoorzitter Joost Eerdmans is "positief gestemd over noodzakelijke plannen voor asiel, migratie, klimaat/energie en de middenklasse", zegt hij op X over het voorlopige coalitieakkoord. Wel maakt de partij zich zorgen over nieuwe aangekondigde lastenverzwaringen, bijvoorbeeld op vliegen en plastic.

11 minuten geleden
COC maakt zich zorgen over akkoord coalitie

AMSTERDAM (ANP) - Lhbti-belangenorganisatie COC Nederland maakt zich zorgen over het akkoord dat PVV, VVD, NSC en BBB hebben bereikt. De partijen willen onder meer voorlichting op scholen aanpassen. "Juist de meest kwetsbare mensen worden daardoor geraakt", zegt een woordvoerder.

14 minuten geleden
KLM blij met Schipholplannen in regeerakkoord

DEN HAAG (ANP) - KLM is blij met de plannen rondom Schiphol die in het regeerakkoord staan. Ook is de luchtvaartmaatschappij te spreken over het feit dat het "gelijke speelveld voorop" staat.

15 minuten geleden