Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aanvoerder Van Dijk denkt dat Slot 'een Liverpool-coach kan zijn'

Aanvoerder Van Dijk denkt dat Slot 'een Liverpool-coach kan zijn'

LIVERPOOL (ANP) - Verdediger Virgil van Dijk ziet in Arne Slot wel een trainer voor Liverpool. "Ik denk dat Arne misschien wel een van de betere Nederlandse coaches is op dit moment. Met zijn manier van spelen en filosofie kan hij een Liverpool-coach zijn", zei de 32-jarige aanvoerder van de 'Reds' en Oranje voor de camera van Viaplay.

Volgens veel grote media zijn Feyenoord en Liverpool sinds deze week in gesprek over de overgang van Slot. Hij zou de belangrijkste kandidaat zijn om Jürgen Klopp, die al eerder zijn vertrek aankondigde, op te volgen. "Er is niet met mij over gesproken. En wat ik lees en hoor is ook dat het nog lang niet rond is, dus volgend seizoen zullen we daar op focussen", zei Van Dijk na de nederlaag bij Everton (2-0).

Over de verloren stadsderby, waardoor Liverpool achterop raakte in de titelstrijd, was Van Dijk duidelijk. "Het moet veel beter. Als we zo spelen als vandaag kunnen we op geen enkele manier worden beschouwd als titelkandidaat."

Meer uit Voetbal

Trainer Schmidt is niet beschikbaar voor Bayern München

LISSABON (ANP/DPA) - Roger Schmidt heeft geen interesse in de functie van hoofdtrainer van Bayern München. "Ik ben niet op de markt", vertelde de voormalig coach van PSV vlak voor de training van zijn huidige club Benfica aan verslaggevers. "Ik sta hier tot 2026 onder contract en wil niet eerder weg."

9 minuten geleden
Willem II op 12 mei gehuldigd voor promotie naar Eredivisie

TILBURG (ANP) - Willem II wordt op 12 mei gehuldigd voor de promotie naar de Eredivisie en mogelijk het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie, zo meldt de gemeente Tilburg op haar website. De voetballers en staf wacht een warm onthaal op de Heuvel. Het plein wordt ingericht als evenemententerrein dat opent om 15.00 uur. De festiviteiten duren van 16.00 uur tot 20.00 uur.

18 minuten geleden
Spelers Willem II feestelijk onthaald in Tilburg

TILBURG (ANP) - In hun thuisstad Tilburg zijn de spelers van Willem II enthousiast onthaald door supporters na hun wedstrijd tegen Dordrecht vrijdagavond. In de stad en bij het Koning Willem II stadion, waar de wedstrijd werd uitgezonden op een groot scherm, is een volksfeest uitgebroken.

12 uur geleden
Willem II-aanvoerder Heerkens dolblij na 'fantastisch seizoen'

DORDRECHT (ANP) - Willem II-aanvoerder Freek Heerkens was na het 1-1-gelijkspel in en tegen Dordrecht uiteraard gelukkig met de promotie naar het hoogste niveau. "Willem II hoort thuis in de Eredivisie", zei hij tegen ESPN.

14 uur geleden
Puntenverlies voor aanvaller Zirkzee met Bologna in Turijn

TURIJN (ANP) - Joshua Zirkzee is in de Serie A met Bologna blijven steken op een 0-0-gelijkspel bij Torino. Bologna had bij een zege de derde plek kunnen innemen, maar staat een punt achter op Juventus. Die ploeg komt zondag in actie bij AS Roma.

16 uur geleden
Simons krijgt rode kaart en haalt einde duel RB Leipzig niet

SINSHEIM (ANP) - Xavi Simons heeft in het competitieduel van RB Leipzig bij Hoffenheim (1-1) het einde niet gehaald. De Oranje-international kreeg na 72 minuten zijn tweede gele kaart, en dus rood, en moest vertrekken.

16 uur geleden
Fortuna en Go Ahead Eagles scoren niet, blessure voor Sierhuis

SITTARD (ANP) - Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles zijn niet tot scoren gekomen in de competitiewedstrijd in Limburg (0-0). Door het gelijkspel is de ploeg uit Deventer van coach René Hake dicht bij het bereiken van de play-offs voor Europees voetbal. Fortuna staat elfde.

16 uur geleden