Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aanvaller Silva maakte seizoen af bij Rangers FC

Aanvaller Silva maakte seizoen af bij Rangers FC

GLASGOW (ANP) - Fabio Silva maakt het seizoen af bij Rangers FC. De club uit Schotland huurt de Portugese aanvaller van Wolverhampton, waar hij de afgelopen maanden weinig speeltijd kreeg.

De 21-jarige Silva speelde in de tweede helft van het vorige seizoen voor PSV. Hij maakt vijf doelpunten in negentien duels voor de huidige koploper van de Eredivisie. Wolverhampton nam Silva drie jaar geleden voor 40 miljoen euro over van FC Porto.

Rangers FC staat tweede in de hoogste voetbalklasse van Schotland. Koploper Celtic heeft een voorsprong van 5 punten maar heeft ook twee duels meer gespeeld.

Meer uit Voetbal

Argentinië met Ajax-doelman Rulli naar Copa América

BUENOS AIRES (ANP) - Argentinië neemt met Ajax-doelman Gerónimo Rulli deel aan de Copa América. De andere keepers zijn Emiliano Martínez en Franco Armani. De Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni selecteerde onder anderen ook bekende namen als Lionel Messi, Lisandro Martínez en Alejandro Garnacho.

23 minuten geleden
Bondscoach Koeman van Oranje wil in voetsporen treden van Vogts

HAMBURG (ANP) - Ronald Koeman kan op zijn eerste EK als bondscoach in de voetsporen treden van Berti Vogts. De Duitser werd vooralsnog als enige Europees kampioen als speler en trainer.

1 uur geleden
Polen is onder bondscoach Probierz acht duels ongeslagen

HAMBURG (ANP) - De Poolse nationale voetbalploeg heeft onder leiding van Michal Probierz nog geen interland verloren. De 51-jarige trainer werd op 20 september vorig jaar aangesteld als vervanger van de Portugees Fernando Santos, die moest vertrekken om tegenvallende resultaten in EK-kwalificatiewedstrijden.

1 uur geleden
Mbappé krijgt geen stress van favorietenrol Frankrijk op EK

PADERBORN (ANP/DPA) - De Franse sterspeler Kylian Mbappé heeft geen enkel probleem met de favorietenrol van zijn land op het EK voetbal. "We gaan ons ook niet verstoppen. We zijn een van de teams die het toernooi kunnen winnen", zei hij vanuit het trainingskamp in het Duitse Paderborn.

1 uur geleden
Oranje begint zondag voor elfde keer aan EK

HAMBURG (ANP) - Het Nederlands elftal begint zondag met een wedstrijd tegen Polen in Hamburg voor de elfde keer aan een EK. Oranje strandde slechts tweemaal in de groepsfase. Dat gebeurde in 1980 en 2012.

2 uur geleden
Geen international was geboren toen Oranje EK van 1988 won

HAMBURG (ANP) - Voor het eerst op een EK of WK bestaat de selectie van het Nederlands elftal uit spelers die niet waren geboren toen Oranje op de Europese eindronde van 1988 de titel won in Duitsland. Bondscoach Ronald Koeman en zijn broer en assistent Erwin verschenen 36 jaar geleden als basisspelers aan de aftrap voor de finale tegen de toenmalige Sovjet-Unie (2-0).

2 uur geleden
Dieperink op EK videoscheidsrechter bij Roemenië tegen Oekraïne

MÜNCHEN (ANP) - Rob Dieperink is maandag bij de groepswedstrijd tussen Roemenië en Oekraïne op het EK videoscheidsrechter. Pol van Boekel assisteert hem. Dat meldt de UEFA.

3 uur geleden