Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aanvaller Dost weer op de bank bij Frankfurt

Aanvaller Dost weer op de bank bij Frankfurt

BREMEN (ANP) - Bas Dost moet weer genoegen nemen met een plaats op de bank bij Eintracht Frankfurt. De spits begint woensdagavond om 20.30 uur als wisselspeler aan het uitduel met Werder Bremen.

Dost mocht zaterdag pas in de slotfase van het uitduel met VfL Wolfsburg invallen. Hij bereidde nog wel het winnende doelpunt van Daichi Kamada voor (1-2). "Ik heb denk ik goed werk geleverd bij die 1-2", zei hij na afloop. "Ik heb tijdens mijn invalbeurt geen bal in mijn voeten gehad. Ik moest alleen maar koppen. Ik denk dat ik nog meer voor mijn ploeg kan betekenen."

Jonathan de Guzman is ook wisselspeler bij Eintracht Frankfurt. Davy Klaassen heeft weer een basisplaats bij Werder Bremen. Hij begint aan zijn 200e competitiewedstrijd.

Klaassen speelde 126 keer in de eredivisie voor Ajax. Hij begint aan zijn 61e duel voor Werder in de Bundesliga. De middenvelder was 6 keer actief voor Jong Ajax en kwam bij Everton niet verder dan 7 duels.

Meer uit Voetbal

Ten Hag boos op Engelse media: jullie reactie was beschamend

MANCHESTER (ANP) - Trainer Erik ten Hag van Manchester United is in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Sheffield United in aanvaring gekomen met Engelse journalisten. Manchester verspeelde zondag in de halve finale van de FA Cup tegen Coventry City een voorsprong van drie doelpunten (3-3), maar bereikte de eindstrijd na strafschoppen alsnog.

1 uur geleden
Twente-trainer Oosting rekent tegen Almere op terugkeer Sadilek

ENSCHEDE (ANP) - Michal Sadilek maakt woensdag in het thuisduel met Almere City FC naar alle waarschijnlijkheid zijn terugkeer in de selectie van FC Twente. De Tsjechische middenvelder miste de vorige competitiewedstrijd tegen Ajax (2-1 verlies) door een blessure.

2 uur geleden
FC Eindhoven neemt na dit seizoen afscheid van trainer Weijs

EINDHOVEN (ANP) - FC Eindhoven neemt na één seizoen alweer afscheid van trainer Willem Weijs. Dat meldt de huidige nummer 15 van de eerste divisie op de clubwebsite.

2 uur geleden
Scheidsrechter Makkelie opnieuw naar EK

NYON (ANP) - Scheidsrechter Danny Makkelie is komende zomer actief op het Europees kampioenschap in Duitsland. De 41-jarige Nederlander is door de UEFA aangewezen als een van de achttien arbiters.

4 uur geleden
Ultee volgt Brood op als trainer TOP Oss

OSS (ANP) - Sjors Ultee is vanaf komend seizoen trainer van TOP Oss. De 36-jarige voormalige coach van Fortuna Sittard en SC Cambuur volgt bij de Brabanders Ruud Brood op.

4 uur geleden
Dumfries na landstitel met Inter nog niet bezig met toekomst

MILAAN (ANP) - Denzel Dumfries weet nog niet of hij komend seizoen bij Internazionale speelt. De rechtervleugelverdediger, die maandag de Italiaanse landstitel won met zijn club, heeft na dit seizoen nog een contract voor een jaar.

7 uur geleden
Inzaghi: drie jaar met zes prijzen moeilijk voor te stellen

MILAAN (ANP) - Inter-trainer Simone Inzaghi prees na de twintigste landstitel zijn spelers. "Het is een geweldig gevoel, we hebben iets ongelooflijks gedaan", zei de 48-jarige voormalige spits. "In drie jaar hebben we zes prijzen gewonnen en een Champions League-finale gespeeld. Dat is moeilijk voor te stellen."

8 uur geleden