Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Aantal teststraten uit voorzorg dicht vanwege harde wind

Aantal teststraten uit voorzorg dicht vanwege harde wind

DEN HAAG (ANP) - Een aantal coronateststraten van de GGD is dinsdag uit voorzorg gesloten vanwege de harde wind. Het KNMI waarschuwt voor zware windstoten en heeft code geel afgegeven. Langs de westkust, in het Waddengebied en in Zuid-Limburg komen zware windstoten voor van 75 tot 90 kilometer per uur.

De teststraat in Zuidland is gesloten vanwege de kans op zware windstoten, meldt de GGD Rotterdam-Rijnmond. De afspraken die al waren gemaakt, worden verzet.

De GGD Kennemerland meldt dat de teststraat in Beverwijk vanwege harde wind dicht is. Mensen kunnen voor een coronatest een afspraak maken op een van de andere locaties van de GGD.

De teststraat in Vlissingen is uit voorzorg eveneens gesloten, meldt Omroep Zeeland. De GGD Zeeland laat aan de omroep weten dat het in verband met de harde wind niet verantwoord is de testlocatie open te houden.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Honderden mensen bij pro-Palestijnse demonstraties in Den Haag

DEN HAAG (ANP) - In Den Haag zijn zaterdag een paar honderd mensen aanwezig bij pro-Palestijnse betogingen. Op het Malieveld heeft zich een grote groep van ongeveer vijfhonderd mensen verzameld. Ze hebben onder meer vlaggen bij zich en er wordt geluisterd naar toespraken. Onder de sprekers is Tunahan Kuzu van DENK.

52 minuten geleden
Nederlander maakt haast met vakantie na aangepast reisadvies

AMSTERDAM (ANP) - Veel Nederlanders willen zo snel mogelijk op vakantie nu de overheid een handvol landen als veilig genoeg heeft bestempeld. Niet-essentiƫle reizen zijn na een aanpassing van de reisadviezen weer mogelijk naar vakantiebestemmingen als Ibiza, Aruba, CuraƧao en een groot aantal Griekse eilanden. Dit zorgt voor grote drukte bij reisorganisaties, waar sommige klanten al vakanties boeken die over een paar weken beginnen.

4 uur geleden
Man (31) aangehouden vanwege dodelijk schietincident in Haarlem

HAARLEM (ANP) - De politie heeft een 31-jarige verdachte aangehouden in het onderzoek naar het dodelijk schietincident in de Beeksteeg in Haarlem, waarbij een 45-jarige inwoner van die stad is overleden.

4 uur geleden
LAKS is bang dat meer eindexamenleerlingen zakken door corona

UTRECHT (ANP) - Scholierenorganisatie LAKS is bang dat scholieren zich niet goed hebben kunnen voorbereiden op de centrale eindexamens, die maandag beginnen.

7 uur geleden
'Droogte zo goed als voorbij door wisselvallige weer'

DE BILT (ANP) - Door het wisselvallige weer sinds vorige zomer is de droogte van afgelopen jaren zo goed als voorbij. Op veel plaatsen is het grondwaterpeil weer normaal en ook het neerslagtekort is kleiner dan gebruikelijk. De komende tijd blijft dagelijks kans op buien, waardoor voorlopig geen sprake is van ernstige droogte. Dat meldt het weerbureau Weeronline.nl.

8 uur geleden
Polderbaan op Schiphol weer beschikbaar

SCHIPHOL (ANP) - De Polderbaan is weer in gebruik. De meest westelijke start- en landingsbaan op Schiphol was vanaf eind januari buiten gebruik vanwege groot onderhoud.

8 uur geleden
'Filantroop Sywert van Lienden verdiende aan pandemie'

AMSTERDAM (ANP) - Politiek commentator en activist en lobbyist Sywert van Lienden kwam in het voorjaar van 2020 in actie om het zorgpersoneel aan beschermingsmiddelen te helpen. Naar eigen zeggen belangeloos stelde hij miljoenen Chinese mondkapjes veilig voor de Nederlandse zorg. Maar geheim bleef dat hij via een eigen bedrijf toch verdiende aan de pandemie, en dat het RIVM zijn mondkapjes kwalificeerde als "een onacceptabel gezondheidsrisico", zo meldt de Volkskrant op basis van eigen onderzoek.

9 uur geleden