Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

A8 richting Amsterdam maand afgesloten voor onderhoud

A8 richting Amsterdam maand afgesloten voor onderhoud

AMSTERDAM (ANP) - De A8 van Zaanstad in de richting van Amsterdam is van zondagochtend vroeg tot 11 augustus dicht vanwege groot onderhoud. De weg is vier weken lang dag en nacht afgesloten voor verkeer. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd die kan oplopen tot een uur, waarschuwt Rijkswaterstaat.

De werkzaamheden vinden plaats bij het deel van de snelweg tussen de N246 en knooppunt Zaandam. De rijbaan richting Amsterdam krijgt daar nieuw en stiller asfalt. Ook de vaste delen van de Coenbrug krijgen in beide richtingen nieuw asfalt.

Het onderhoud is zondag om 00.30 uur begonnen en duurt tot dinsdag 11 augustus 05.00 uur. Tussen knooppunt Zaandam en knooppunt Coenplein blijft de A8 open voor verkeer in beide richtingen.

Verkeer vanuit Alkmaar en Beverwijk wordt omgeleid via de A9 en A5 en via N244 en de A7. Verkeer vanuit de omgeving Koog aan de Zaan, Zaandijk en Zaandam met bestemming Amsterdam worden omgeleid via de N515 en N203/S151 naar de A7 en via de S150 naar de A8. Afrit 2 naar Zaandijk is de gehele periode afgesloten voor al het verkeer. Afrit 3 naar Zaanstad is afgesloten van zondag 00.30 uur tot 26 juli 06.00 uur.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Tests op Terschelling brengen één coronageval aan het licht

MIDSLAND (ANP) - De coronatests in de buurt van camping Appelhof op Terschelling hebben één nieuwe besmetting aan het licht gebracht. Bij negen mensen is de uitslag nog niet bekend, 133 andere mensen hebben geen corona.

33 minuten geleden
Hitte en coronapandemie leiden tot meer onvoorziene problemen

AMSTERDAM (ANP) - De combinatie van de hete zomer en de coronapandemie leidt tot meer problemen dan gedacht. Dat concluderen wetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam die samen met het RIVM en het Global Health Heat Information Network (GHHIN) onderzoek hiernaar deden.

2 uur geleden
GGD had niet genoeg testmateriaal op Terschelling

MIDSLAND (ANP) - De animo voor de coronatesten op Terschelling was donderdag zo groot, dat het testmateriaal opraakte. De GGD had zich ingesteld op ongeveer 100 jongeren, maar uiteindelijk kwamen rond de 200 mensen opdagen voor een test om te kijken of ze het coronavirus hebben opgelopen. De testers gingen door "zolang de voorraad strekte", maar sommige mensen konden niet meer worden getest. Zij moeten vrijdag terugkomen.

4 uur geleden
Thijs H. gaat in hoger beroep

MAASTRICHT (ANP) - Thijs H. gaat in hoger beroep tegen zijn veroordeling wegens drie moorden. Dat bevestigt zijn advocaat Serge Weening donderdag na berichten hierover van RTL Boulevard. De rechtbank in Maastricht heeft de 28-jarige man onlangs tot 18 jaar cel en tbs met dwangmaatregelen veroordeeld.

4 uur geleden
Door politie neergeschoten verwarde man overleden in Amsterdam

AMSTERDAM (ANP) - In Amsterdam heeft de politie donderdagmiddag op de Honselersdijkstraat een 23-jarige Duitse man neergeschoten die verward gedrag vertoonde en dreigde zowel zichzelf als de agenten ter plaatse iets aan te doen. De man overleed enige tijd na het incident aan zijn verwondingen.

4 uur geleden
NS tevreden over treinverkeer Zandvoort, onderzoekt spreiding

ZANDVOORT (ANP) - De NS kijkt positief terug op het treinverkeer van en naar Zandvoort tijdens het hete weer de afgelopen dagen. Er deden zich volgens het spoorbedrijf geen problemen voor, maar de spreiding van treinreizigers kan wel nog beter. In sommige treinen was het te druk, stelt de NS vast na analyse, terwijl in andere er juist nog ruimte was voor meer passagiers.

5 uur geleden
67 reizigers getest op Schiphol in nieuwe teststraat

SCHIPHOL (ANP) - In de nieuwe coronateststraat op Schiphol zijn op de eerste dag 67 mensen getest. Dat is iets meer dan een derde van alle passagiers van de drie vluchten die zich konden laten testen, laat de GGD Kennemerland weten. Het is de bedoeling dat op den duur alle reizigers die uit een land met rood of oranje reisadvies aankomen op Schiphol zich kunnen laten testen. Om te kijken of alles soepel verloopt, wordt het aantal reizigers dat zich kan laten testen in eerste instantie nog beperkt.

5 uur geleden