Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

A27 weer open na ongeval met voertuigen

A27 weer open na ongeval met voertuigen

ALMERE (ANP) - De A27 is weer helemaal open. De weg was woensdagmorgen tussen Hilversum en Bilthoven gesloten in de richting Utrecht nadat een vrachtwagen op een pijlwagen was ingereden.

Na het weghalen van de pijlwagen werd de linkerrijstrook weer geopend voor het verkeer. De ANWB heeft getwitterd dat de weg inmiddels helemaal open is.

Meer uit Binnenland

85 auto's in deels ingestorte parkeergarage Nieuwegein

NIEUWEGEIN (ANP) - In de deels ingestorte parkeergarage in Nieuwegein staan nog 85 auto's die daar voorlopig niet weggehaald kunnen worden. Eerder dacht het naastgelegen St. Antonius Ziekenhuis dat het om ruim 70 auto's ging, maar een woordvoerder zegt dat de afgelopen uren nog meer mensen zich hebben gemeld. De eigenaren zijn voornamelijk ziekenhuismedewerkers, maar ook patiënten en bezoekers die tijdens het instorten van de rijhellingen zondagavond nog in het ziekenhuis waren, aldus de woordvoerder.

15 minuten geleden
Ziekenhuis Nieuwegein draait weer 'op 100 procent'

NIEUWEGEIN (ANP) - Het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein draait dinsdag sinds het middaguur weer "op 100 procent", aldus een woordvoerder. Na het gedeeltelijk instorten van de naastgelegen parkeergarage zondagavond, werd maandag het grootste deel van de zorgafspraken afgezegd. Volgens de woordvoerder is met honderden mensen contact opgenomen om een nieuwe afspraak in te plannen.

16 minuten geleden
Universiteit Wageningen doet aangifte om leus bij protest

WAGENINGEN (ANP) - De universiteit in Wageningen doet aangifte om een leus die maandag werd geroepen bij een pro-Palestijnse protestmars. Deelnemers scandeerden toen "Zionists are all the same, Nazis by a different name". Daarmee vergeleken ze voorstanders van de staat Israël met nazi's, en dat is voor de universiteit groepsbelediging.

17 minuten geleden
Lelylijn kan reistijd Groningen-Amsterdam verkorten tot dik 1 uur

GRONINGEN (ANP) - De optimale vorm van de Lelylijn verkort de reistijd van Groningen naar Amsterdam-Zuid tot 68 minuten. Dat meldt de projectorganisatie Lelylijn op basis van onderzoeksresultaten naar de drie mogelijke trajecten. De trein zou dan tussen Amsterdam en Groningen stoppen in Lelystad, Emmeloord, Heerenveen en Drachten.

20 minuten geleden
Advocaat drugsverdachte Mink K.: politieonderzoek onrechtmatig

DEN HAAG (ANP) - Mink K., die vastzit voor drugshandel, had niet door de politie onderzocht mogen worden. Dat zei zijn advocaat dinsdag tijdens een zitting bij het gerechtshof in Den Haag, ter voorbereiding op het hoger beroep in de zaak.

34 minuten geleden
OM eist werkstraf tegen Gideon van Meijeren (FVD) voor opruiing

DEN HAAG (ANP) - Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag een werkstraf van 200 uur geëist tegen FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren voor opruiing.

36 minuten geleden
Drie verzamellocaties voor boeren die 4 juni naar Brussel willen

WAGENBERG (ANP) - Voor boeren die op dinsdag 4 juni met een trekker naar een boerenprotest in Brussel willen, worden drie verzamellocaties opgezet. Eentje in Wagenberg, een andere in Someren en een derde in Schaijk, meldt Farmers Defence Force (FDF) dinsdag.

1 uur geleden