Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

A2 weer helemaal open na afsluiting vanwege politieactie

A2 weer helemaal open na afsluiting vanwege politieactie

MAARSSEN (ANP) - De A2 is weer helemaal geopend voor verkeer, nadat de snelweg tussen Breukelen en Maarssen in beide richtingen was afgesloten vanwege een politieactie. Dat meldt de Landelijke Eenheid van de politie op Twitter.

Eerder liet de politie al weten dat er een "verdachte situatie" gaande was op de A2. Er is een automobilist staande gehouden en de politie heeft iemand gearresteerd.

Meer uit Binnenland

Verdachte Rotterdam vrijdag voor het eerst voor de rechter

ROTTERDAM (ANP) - De 32-jarige man uit Rotterdam die is opgepakt na de dodelijke schietpartijen donderdag in Rotterdam, moet vrijdag voor het eerst naar de rechter-commissaris gaan. "En zoals het er nu uitziet zal hij aanstaande maandag of dinsdag worden voorgeleid", zegt hoofdofficier van justitie Hugo Hillenaar.

11 minuten geleden
Aboutaleb: afschuwelijk incident, medeleven aan nabestaanden

ROTTERDAM (ANP) - De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb spreekt van een "afschuwelijk incident" dat zich heeft afgespeeld in zijn stad. Hij sprak tijdens een persconferentie zijn medeleven uit aan de nabestaanden van de omgekomen slachtoffers. Drie mensen, onder wie een 14-jarig meisje, zijn neergeschoten. Twee van hen zijn overleden, een 39-jarige vrouw en een 46-jarige man.

15 minuten geleden
Verdachte schietpartijen Rotterdam is student Erasmus MC

ROTTERDAM (ANP) - De verdachte van de dodelijke schietpartijen in Rotterdam is een student aan het Erasmus MC. Dat werd donderdagavond duidelijk tijdens een persconferentie over de incidenten.

16 minuten geleden
Schietpartijen Rotterdam ook breaking news bij buitenlandse media

ROTTERDAM (ANP) - Ook bij internationale media is er veel aandacht voor de schietpartijen in Rotterdam. De Britse omroep BBC en de Amerikaanse zender CNN brengen de incidenten als 'breaking news' en zenden beelden uit van onder meer rennende mensen buiten het Erasmus MC.

17 minuten geleden
Politiechef Westerbeke: twee dodelijke slachtoffers, meisje (14) zwaargewond

ROTTERDAM (ANP) - Bij de schietincidenten donderdag in Rotterdam zijn op twee verschillende locaties twee mensen omgekomen: een 39-jarige vrouw en een 46-jarige man. De dochter van 14 jaar van de 39-jarige vrouw is zwaargewond geraakt. Dat zei Fred Westerbeke, de hoofdcommissaris van de Regionale Politie Eenheid Rotterdam, tijdens een persconferentie donderdagavond die de gemeente Rotterdam houdt over de twee schietincidenten in de stad. De bijeenkomst is in het stadhuis van Rotterdam.

26 minuten geleden
Verdachte Rotterdam in 2021 veroordeeld voor dierenmishandeling

ROTTERDAM (ANP) - De 32-jarige man die is opgepakt voor de dodelijke schietincidenten donderdag in Rotterdam is een bekende van justitie. In 2021 is hij vervolgd en veroordeeld voor dierenmishandeling, zei hoofdofficier van justitie Hugo Hillenaar.

27 minuten geleden
Politie vraagt om beelden van schietincidenten Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) - De politie vraagt mensen om beelden van de schietincidenten donderdag in Rotterdam. Mensen kunnen die uploaden via de site van de politie. "Wij hebben uw hulp nodig voor ons opsporingsonderzoek", zegt de politie.

41 minuten geleden