Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

78-jarige fietser overleden door aanrijding met auto

78-jarige fietser overleden door aanrijding met auto

HOOGEVEEN (ANP) - Een 78-jarige man uit Hoogeveen (Drenthe) is overleden nadat hij vrijdagavond op zijn fiets een aanrijding met een auto had gehad. De politie is op zoek naar een van de inzittenden van de auto want die heeft de plaats van het ongeval verlaten. Een andere inzittende was daar nog wel aanwezig en die is aangehouden, zo meldt de politie.

Het ongeval gebeurde op de Alteveerstraat in Hoogeveen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Britse coronavariant aangetroffen op Aruba

ORANJESTAD (ANP) - Arubaanse autoriteiten hebben maandag vanuit Nederland bevestiging gekregen dat de Britse variant van het coronavirus op het eiland is geregistreerd. Er is bij vijf testen, die naar Nederland waren gestuurd, bevestigd dat het om de nieuwe variant gaat. In twee gevallen gaat het om mensen die op bezoek zijn op het eiland, in drie gevallen om inwoners van het eiland.

4 minuten geleden
ME ingezet om onrust in Haarlem

HAARLEM (ANP) - In Haarlem is de mobiele eenheid ingezet vanwege onrust in het stadsdeel Schalkwijk, laat de politie weten. Op beelden op sociale media is te zien dat mensen stenen gooien, vuurwerk afsteken en dat er brandjes werden gesticht.

34 minuten geleden
Verbijstering in Tweede Kamer na nieuwe avond vol rellen

DEN HAAG (ANP) - Tweede Kamerleden reageren verbijsterd op de hevige rellen die maandagavond opnieuw uitbraken in verscheidene steden. PVV-leider Geert Wilders roept premier Mark Rutte op het leger in te zetten, "voordat dit geweld een halve burgeroorlog wordt".

35 minuten geleden
Politiechef: zeker 151 arrestaties bij rellen in hele land

HILVERSUM (ANP) - Bij ongeregeldheden maandagavond in verschillende steden zijn in totaal zeker 151 mensen aangehouden. Dat heeft een woordvoerster van politiechef Willem Woelders gezegd.

37 minuten geleden
Burgemeester Den Bosch stelt onderzoek in naar rellen

DEN BOSCH (ANP) - Burgemeester Jack Mikkers van Den Bosch wil een onafhankelijk onderzoek naar de ongeregeldheden in zijn stad maandagavond. Hij wil zo achterhalen of de autoriteiten juist gehandeld hebben. "Het duurde best lang tot de ME beschikbaar was", zegt Mikkers tegen het Brabants Dagblad. "Dat is geen verwijt, maar een constatering."

1 uur geleden
Dierenwelzijnsorganisatie op de bres voor de kweekvis

DEN HAAG (ANP) - Er moet meer aandacht komen voor het welzijn van kweekvissen. Dat zegt dierenwelzijnsorganisatie Compassion in World Farming (CIWF) in aanloop naar een debat over de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) volgende week dinsdag. De organisatie heeft een brandbrief geschreven aan politiek Den Haag.

1 uur geleden
Onderzoek Greenpeace: 65 procent minder uitstoot in 2030 haalbaar

AMSTERDAM (ANP) - Het Nederlandse klimaatdoel kan nog verder worden aangescherpt, stellen onderzoekers die in opdracht van Greenpeace hebben berekend wat daarvoor nodig is. Grote vervuilers moeten harder worden aangepakt om de CO2-uitstoot verder omlaag te krijgen. Als de veestapel fors wordt ingekrompen en de belasting op CO2-uitstoot wordt verhoogd, is het volgens onderzoeksbureau Ecorys haalbaar om de uitstoot voor 2030 met 65 procent te verminderen.

1 uur geleden