Gemstonetrees Healing Trees

Communities

ZeelandNet

Gemstonetrees Healing Trees

220.947 bezoekers 1 lid Log in

Wie zijn wij


Wat en wie maakt GEMSTONETREES ?


Man en vrouw die samen een unieke edelsteen creatie neerzetten.
Een die vanuit zijn intuitie en technisch inzicht de perfecte constructie weet te creeren , en de ander die met haar kennis van edelstenen en de bijbehorende energien precies aanvoelt hoe je het mooiste eindresultaat krijgt.

Deze hobby is geboren uit chronische ziekte van beiden. Een hobby gekregen van 'boven' zoals we zelf zeggen EN voelen. Het feit dat wij dit nu 'mogen' doen brengt ons zelf zoveel energie, liefde en kracht dat we dit echt niet voor de winst doen. Onze prijzen zijn puur materiaal en onkosten. Prijzen die ook voor de kleine beurs geschikt zijn zodat iedereen kan genieten van zo'n unieke creatie. 


!! Het allerbelangrijkste is het gevoel wat we beiden hebben dat we gestuurd worden om dit pad te mogen bewandelen. Gestuurd door een grotere macht, wat dat is dat weten we niet precies maar dat dit allemaal moest gebeuren weten we nu , na al die jaren, door de vele reacties dat mensen kracht , energie, troost en zelfs heling uit onze bomen halen. Hiervoor zijn we zo dankbaar want ons doel hiermee was vanaf het begin niet om geld te verdienen maar om mensen te helpen. Dat is nu waarheid geworden. Iets vanuit het puurste van je hart maken waar een ander kracht uit haalt is het mooiste wat er is. !!


Kom zelf kijken op de beurs naar de verschillende creaties en voel wat het met je doet als je er een mag vasthouden. U zult zien dat geen enkel model hetzelfde is en dat er in elke boom gevoel gestopt is, het geheel moet kloppen, de energie moet kunnen stromen.  De wonderlijkste dingen maken we mee, echt waar. Het is niet voor het eerst dat iemand spontaan gaat staan huilen bij het vasthouden van een van onze bomen. Alleen als je vanuit hart en ziel ergens aan werkt kun je dit gevoel overbrengen. En dat wordt nu ook door de mensen gezien als ze voor ons kraam staan, daar zijn we blij om.
(zie logo, de man die vanuit zijn hart bomen maakt)GST logo ontworpen door Davy Yong
MAIL VOOR VRAGEN


De bomen worden ook in opdracht voor u gemaakt. Kies daarbij zelf je steen, draadkleur, model en voet. Of heb je een mooie steen of schaal thuis waar je iets op wilt laten maken mag dat natuurlijk ook. De maker kijkt dan in overleg wat de mogelijkheden zijn. We hebben een ruime voorraad opgebouwd zodat een opdracht binnen 2-3 weken voor u gemaakt kan worden.

Doch onze lichamen wordt er niet beter op en er komen steeds meer pijntjes en kwalen bij, hij draait al 4 jaar met 2 tennisarmen, we kampen beiden met slijtage en andere chronische ziekten. We weten daarom niet hoelang wij deze hobby nog kunnen volhouden daar het allemaal handwerk is en we alles op eigen tempo moeten doen maar zijn toch blij als we weer een mooie opdracht voor iemand goed kunnen afsluiten.

Dus vindt je onze creaties mooi en wil je ook graag zoiets unieks in huis, wacht dan niet te lang meer en mail ons met jou wens dan komen we er samen beslist uit.

Mail voor vragen  bea9664@yahoo.com 
Een mooi compliment :

Laatst kwam er een collega standhouder van de Parabeurs naar ons toe.
Hij zegt: jullie creaties worden alsmaar mooier.  Ik zie jullie nog komen de eerste keer op de beurs, zo van : " wij maken boompjes met steentjes".
Maar nu staan jullie zelfverzekerd achter je produkt en je weet wat het met mensen doet (ook energetisch) dat jullie zelf haast niet beseffen wat voor unieks je samen hebt uitgewerkt en hebt neergezet in al die jaren. Jullie zijn als het ware met je bomen mee gegroeid. Iets om trots op te zijn.


Hieronder het stukje wat in het beursmagazine van De Broodfabriek heeft gestaan:  

 Teksten en foto's op deze website © GemstonetreesOmhoog