tweelingzusjes

Communities

ZeelandNet

tweelingzusjes

Welkom op de community tweelingzusjes!

6.597 bezoekers 12 leden Log in

Wij gaan stoppen!!!!!!!!!!!

Ja hoor het is zo ver, wij gaan weg bij zeelandnet dus ook hier bij de community's!!!!!!!!!!!

Mama zal erg haar best gaan doen om te zoeken naar een ander leuk plekje waar ze alles kan opschrijven. Bedankt allemaal voor het lezen van onze avonturen en tot snel weer dikke knuffel van ons!!!!!!

Welkom

 Hallo, wij zijn Aaliyah en Soraya Blansjaar wij zijn een tweeling van net twee jaar, onze mama wil onze avonturen met jullie delen daarom heeft ze maar weer een community opgezet.

Wij wonen met onze papa Maarten Blansjaar en onze mama Miranda Hollaers in Vlissingen. Wij gaan ons best doen om zoveel mogelijk streken uit te halen zodat mama genoeg heeft om hier leuke stukjes op te schrijven. Genietse van onze site DIKKE KUS de meiden.

 

In het bos

Gezellig in het notenbos.....

Heeeeeeerlijk in dromenland

rambo

Dit is onze lieve hond rambo, alhoewel lief????? Nee hoor rambo is best wel lief maar nog maar een puppy en dan doet ie natuurlijk wel eens stoute dingen. Ikke (aaliyah) ben helemaal weg van rambo, waar rambo is ben ik ook en andersom ook, wij spelen heeeeeeel erg veel samen en dan moet ik altijd zoooo lachen. Als ik in mijn bedje lig om te gaan slapen dan blijf ik rambo roepen want ik hoop dat hij lekker bij mij mag slapen, maar ja dat gebeurt natuurlijk nooit heh. Elke dag ga ik samen met mama en soraya met rambo lopen, en als tie dan moet poepen moeten wij heel erg lachen. Rambo is een jackrussel die wou onze mama al heel lang hebben, en dit soort hondjes zijn heeeel lief voor kindjes alleen vind ik het wel eens jammer dat rambo altijd mijn koekjes uit mijn handen pikt, dan ga ik heeeeeeeel hard gillen maar soms geef ik het ook gewoon hoor mijn grote vriend mag toch ook wel eens een dora koekie!!!!!!

Nog een gedichtje

Tweeling hebben

Tweeling zijn

Dat is wel zo ontzettend fijn

Beide even vrolijk

Beide even blij

Samen in jullie leven

En ik aan jullie zij

 

Tweeling hebben

Tweeling zijn

Ik kan het weten

Want ik vind

Het reuze fijn

Dat ik een tweeling

Mag hebben

Het is zo bijzonder

Om een tweeling mama

Te mogen zijn

Poll

Welke naam vinden jullie mooier??

namen

Nieuws

aaliyah

 Aaliyah onze heerlijke serieuze meid.....

Soraya

Soraya onze heeeerlijke flierefluiter...

mondje kijken

Mama vraagt wel eens of ze ff in mijn mondje mag kijken, nou mama hier is tie dan hoor nu kan je al mijn tandjes eens goed bekijken...

gedichtje

Als ik bij jullie ben
En voel jullie armpjes om me heen
Die dikke knuffels en kusjes
Dan denk ik stil
Dank u god voor dit geschenk
Ze waren te vroeg
Zo klein en teer
Moet je ze nu zien
Me bikkel en me knuffelbeer
Omhoog