Paul\'s koi-Bonsai Caroline`s recepten site

Communities

ZeelandNet

Paul\'s koi-Bonsai Caroline`s recepten site

Iedereen van harte welkom op onze site

112.404 bezoekers 20 leden Log in

Indische recepten SATÈ AJAM


 

   

Satè Ajam

Benodigheden:    500 gr kipfilet   peper en zout naar smaak, 3 eetlepels ketjap manis.

Snijd de kip in stukjes en marineer ze in de overige ingredïenten.Laat ze ongeveer 1 uur trekken en rijg ze aan stokjes.

Bak ze onder de grill of in grillpan.

Lekker erbij zelfgemaakte satèsaus

3 eetlepels pindakaas, bodempje water, zout en peper, 2 schepjes suiker, 2 eetlepels knoflookpoeder, 1 theelepel vetjin, 1eetlepel sambel oelek, 2 eetlepels ketjap manis, 1eetlepel azijn.

Meng alles door elkaar totdat het een dikke saus word, is de saus te dun voeg dan wat pindakaas toe anders als hij te dik is nog wat meer water.

Omhoog