Derealisatie

Communities

ZeelandNet

Derealisatie

Welkom op de community Derealisatie!

72.597 bezoekers 1 lid Log in

Gastenboek


Pagina 1 van 8

Geef uw mening over deze community of laat een berichtje achter voor andere bezoekers

 • Hoi Carmen,

  Is het al weer 5 jaar geleden? Ja de tijd vliegt hoor. Ik heb het graag voor je gedaan hoor. Ik heb je graag geholpen. In het begin wist ik ook niks natuurlijk en was ik ook blij dat ik geholpen werd. Dus daarom hielp ik jou ook graag. Dat is niet zo leuk dat je borderline hebt. En je had al last van de Derealisatie. Maar ja toch is het wel goed dat je nu weet wat je hebt. En nu weet je waar het allemaal vandaan komt. Dat is ook wel aardig om te weten.

  Leuk voor je dat je een lief vriendje hebt en dat je op je eigen woont. En een leuk huisdiertje. En gelukkig begrijpen de mensen ( je nieuwe vrienden en kennissen ) je. Dat is ook belangrijk. Ik ben blij dat je er mee heeft leren omgaan met de Derealisatie en de borderline. En dat je hulp heeft gekregen die ook goed heeft geholpen.

  Ik ben blij met je berichtje maar ik ben meer blij dat het allemaal goed met je gaat.
  Met mijn is het allemaal hetzelfde gebleven. Niks erger geworden of verminderd. Maar ja ik heb het al zo lang dat ik ergens niet anders weet dus het voelt voor mijn "normaal " aan.
  Ik hoop voor je dat je een mooie toekomst tegemoet gaat hoor. Ik ik wens je ook veel plezier verder en ook sterkte.
  Nogmaals graag gedaan.

  Hartelijke groeten van Fred.

  Fredericus 26 mei 2019

 • Hoi Fred,

  Carmen hier, Ik dacht toevallig aan dat ik hier altijd berichtjes postte, nu alweer 5 jaar geleden voor het laatst.
  leek me wel zo leuk om nog even een bericht te sturen en een update, ik wil je ten eerste heel erg bedanken, vooral nu ik mijn berichtjes terug lees, dat u mij altijd heeft geholpen en daar voor mij was toen ik mij heel alleen voelde, dat heeft echt heel veel voor mij betekend. ik ben nu al weer 22 jaar en heb de diagnose borderline gekregen. (wat misschien de wisselende episodes van depressief en blij verklaard haha) en de derealisatie kwam door traumatische gebeurtenissen, ik weet nu precies door wat en waarom en hoe ik hier aan kan werken. ik heb in de tussen tijd heeel veel therapie gehad, en zelf kennis opgedaan. ik heb veel aan mijzelf gewerkt en ben mij heel erg bewust geworden van mijn patronen waar in ik denk. ik slik ook antipsychotica om de randjes er een beetje af te houden.

  ik wou je gewoon graag laten weten, dat ik blij ben dat ik in het leven ben gebleven. ik heb nu een super lief vriendje, een fijn huisje en een lief huisdier. huisje boompje beestje. nieuwe vrienden en mensen om mij heen die mij allemaal heel goed begrijpen, en eigenlijk hoef ik mij nooit meer alleen te voelen. ook heb ik er mee leren om gaan, met de derealisatie en met mijn borderline. en heb ik hier heel veel hulp bij gehad, waardoor het allemaal een stuk minder heftig voelt als vroeger.

  Ik had dit vroeger allemaal nooit kunnen voorstellen, dat ik nu zo'n fijn leven zou kunnen hebben. en ik wil u daar heel erg voor bedanken dat u altijd daar voor mij bent geweest als ik u een berichtje stuurde en mij minder alleen en begrepen liet voelen. :)

  ik hoop dat alles ook goed gaat met u!

  groetjes,

  Carmen

  kumikumi 25 mei 2019

 • Hoi Brigitte,
  Ja dat is inderdaad lang geleden.
  Ik ben blij dat het goed met je gaat. En dat je de Depersonalisatie hebt geaccepteerd. Gelukkig is je Depersonalisatie minder geworden. Ik zelf heb in 2013 een hartaanval gehad en ik krijg er goede medicijnen voor en alles gaat nu goed. Soms is de Depersonalisatie wel erger hoor. Maar ja ik ben het ook wel gewent en accepteer het ergens ook wel. Ik vind het ook een eer om je te kennen.
  Groetjes van Fred.
  Hoi.

  Fredericus 12 februari 2017

 • Hoi Fred,

  Dat is lang geleden. Ik kwam je pagina tegen en dacht, ik zeg even hallo. Met mij gaat het een stuk beter. Ik heb mijn depersonalisatie en derealisatie geaccepteerd en kan er mee leven. Het is hierdoor ook een heel stuk minder geworden. Ik laat het eigenlijk geen baas meer zijn over mijn leven. Ik laat het los en zie het als wie ik ben. Dit werkt goed voor mij en ik ben nu vaak zelfs gewoon gelukkig. Ik hoop dat het met jou ook wat beter gaat en misschien zien we elkaar nog wel eens. Je bent een kanjer en een prachtman. Het is een eer zo lang met jou samengewerkt te hebben.

  Groetjes, Brigitte

  BrigitteS 11 februari 2017

 • Oké nu is het weer goed en staat er Fred.

  Fred 31 augustus 2015

 • Fredericus moet Fred zijn.
  Ik weet ook niet waarom er Fredericus staat.

  Fredericus 31 augustus 2015

 • Hallo Tom de plus,

  Ja hierzo ik dus haha.
  Er zijn voor mijn ( en voor vele zoals ik lees op het Depersonalisatieforum ) geen medicijnen die de Depersonalisatie weghalen. Wel verlicht het iets.
  Orap ken ik wel dat verlicht ook wel iets.

  Groetjes van Fred.

  Fredericus 31 augustus 2015

 • hallo zijn er hier nog mensen met depersonalisatie ? En heeft er bij jullie al een medicijn geholpen? Zelf ben ik nu begonnen met orap 2 mg en ik merk wel al enige beterschap

  tom de plus 30 augustus 2015

 • Hoi Carmen,

  Graag gedaan.

  Sterkte verder hoor.

  Groetjes van Fred.

  Fred. 4 februari 2014

 • hoi fred,

  dankjewel

  carmen 3 februari 2014

 • Hoi Carmen,

  Zo ver ik weet zijn de mensen die ik ken met Depersonalisatie wel wat Depressief hoor. Ik ook soms.
  Als je duizelig bent en ook slecht ziet, vraag ik me af of je wel goed eet. Of slaap je wel goed?
  En als het niet meer gaat dan kan je inderdaad beter eens een therapie proberen of anders een opname.
  Zo rond de Herfst tot in het voorjaar hebben vrouwen last van vallende bladeren. Dan voelen ze zich ook niet zo prettig. Ik weet niet of jij daar te jong voor bent. Maar misschien heeft jou huisarts wel goede medicijnen tegen de Depressie. En kan je toch nog naar school gaan. Want dat is ook belangrijk voor je hoor.
  Sterkte verder.

  Groetjes van Fred.

  Fred. 3 februari 2014

 • hee fred,

  ik snap het niet, mijn stemming wisselt zo vaak, de psychiater zegt dat ik geen last heb van stemmingswisselingen maar ik ben weer depressief, ik heb er geen zin meer in, ik ga bijna niet naar school, ik voel me verrot, ik ben letterlijk op vooral lichamelijk, want als je hoofd het niet meer aan kan gaat het naar je lichaam, maar op ten duur kan je lichaam het ook niet meer aan, ben duizelig, en zie zo slecht alsof ik een uur lang in een flits van een camera heb gekeken, ik zie h et echt niet meer zitten, het liefst ben ik gewoon weg hier, maar ik wil het eerst proberen met therapie en anders een opname, maar niet nu natuurlijk want ik moet nog naar school, ligt het aan de derealisatie? dat je altijd depressief bent en dat je stemming altijd zo erg wisselt

  carmen 2 februari 2014

 • Hoi Carmen,
  Ik ben blij dat het nu weer goed met je gaat en dat je weer graag naar school gaat a.s. Maandag.
  Maar nog blijder ben ik dat je die beslissing niet heeft genomen. Want je ziet het gaat al weer wat beter met je.
  Ja het leven bestaat uit vallen en opstaan. Dan gaat het goed en dan weer wat minder. Maar het komt allemaal weer op zijn pootjes terecht hoor.
  Misschien dat het naar school gaan je weer op andere gedachten heeft gebracht. Je had dan weer meer afleiding en kwam het weer goed met je.
  Veel plezier op school hoor.

  Groetjes van Fred.

  Fred. 15 september 2013

 • hoi fred,

  heel raar maar het gaat nu weer helemaal goed met mij, ik ben niet meer depressief, echt vreemd hoe ik paar weken geleden nog op het punt stond om voor de trein te springen, hoe ik mijn afscheidsbrief al had geschreven en zelfs naar het station fietste om mijzelf te bedenken om de beslissing te nemen, en nu ben ik er weer helemaal uit, ik voel me goed, en voel me niet meer depressief, raar is dat hoe gevoelens zo kunnen veranderen, ik heb zin om maandag weer naar school te gaan.

  carmen 14 september 2013

 • hoi fred,

  heel raar maar het gaat nu weer helemaal goed met mij, ik ben niet meer depressief, echt vreemd hoe ik paar weken geleden nog op het punt stond om voor de trein te springen, hoe ik mijn afscheidsbrief al had geschreven en zelfs naar het station fietste om mijzelf te bedenken om de beslissing te nemen, en nu ben ik er weer helemaal uit, ik voel me goed, en voel me niet meer depressief, raar is dat hoe gevoelens zo kunnen veranderen, ik heb zin om maandag weer naar school te gaan.

  carmen 14 september 2013

 • Hoi Carmen,

  Allereerst je word niet gek in je hoofd hoor en je bent niet gek.
  Dat denk je soms wel eens. Ik ook hoor. Maar je word het niet.

  Ja eerst moest ik je berichtjes verwijderen en nu kan ik ze laten staan.
  Wat ik hebt verwijderd dat kan ik nu niet meer laten zien natuurlijk.
  Ze mogen mijn berichten ook zien hoor. Er staat alleen maar Fred en de rest weten ze niet. En er zijn meer mannen die Fred heetten.

  Oké jou berichtjes laat ik nu staan.
  Sterkte verder hoor.

  Groetjes van Fred.

  Fred. 29 augustus 2013

 • hoi fred

  ik wist nog dat ik vroeg of je altijd mijn berichtjes kon verwijderen, terwijl ik dat nu helemaal geen probleem meer vind,eigenlijk wel jammer, want had nu wel graag terug willen lezen wat ik toen allemaal voelde en dacht, maarja, ik was bang dat iemand het kon lezen, beetje raar is het niet ?? maar ik las dat als je gek in je hoofd bent dat je dan ook altijd bang bent dat iemand leest wat jij schrijft, of hoort wat jij denkt enz. ik denk dat ik echt gek in mijn hoofd word, deze berichten hoef je nooit te verwijderen hoor, dan kan ik het later weer terug lezen.

  carmen 28 augustus 2013

 • Hoi Carmen,
  Ik hoop ook dat het voor jou allemaal goed komt. En dat denk ik wel hoor.
  Ik ben blij dat je nog in contact staat met je Psychiater. Want inderdaad je kan het niet alleen. Je hebt nu hulp nodig. En daar ka je Psychiater jou bij helpen. Gesprekken helpen ook wel hoor maar als je liever opgenomen wilt worden dan moet je dat doen. Dan krijg je daar ook een goede zorg. Ik snap dat je je nu niet zo prettig voelt. Het is net als de golven: hoge en lage golven ". Dan gaat het beter met je en dan weer wat minder. Dus het ga straks weer beter met je. Ja ik hoop ook dat je me op de hoogte wilt houden.
  Sterkte verder hoor. En niet te veel aan de Depersonalisatie denken want dat word het alleen maar erger. Ik hoop voor je dat je tot rust komt.

  Groetjes van Fred.

  Fred. 28 augustus 2013

Omhoog