Webfotoclub 't Do˘rkiekje

Communities

ZeelandNet

Webfotoclub 't Do˘rkiekje

Welkom op de Webfotoclub 't Do˘rkiekje

73.519 bezoekers 51 leden Log in

Boeken tijdschriften enzboeken tijdschriften enz...

Scott Kelby over Digitale fotografie

ik heb vandaag een nieuw boek gekregen en ben er gelijk in beginnen lezen het probleem was stoppen met lezen en het boek is dan ook al voor de helft uit
ik kan het boek aan iedereen die betere foto's wil maken dan ook ten zeerste aanraden
titel van het boek Scott Kelby over Digitale fotografie
heb je er genoeg van dat foto's in tijdschriften er altijd beter uitzien dan je eigen foto's ? dan is dit het boek voor jou!

In dit boek onthult Scott de geheimen van professionele fotografen en vertelt hij hoe ook jij indrukwekkende foto’s kunt maken. En dat is vaak makkelijker dan je denkt! Het idee achter dit boek is eenvoudig. Stel, je wandelt in de natuur en je vraagt je af hoe je een bloem scherp fotografeert terwijl de achtergrond onscherp blijft. Scott weet raad: ‘Pak je zoomlens, stel het diafragma in op f/2.8, zoom in op de bloem en neem de foto.’ Zó werkt dit boek: alsof jullie er samen op uit zijn om foto’s te maken. Scott verklapt je de geheimen die hij zelf van professionele fotografen heeft geleerd en legt ze in begrijpelijke taal uit, zonder overbodige technische details.

 

National Geographic Fotogids  

In deze aantrekkelijke en informatieve gids onthullen Burian en Caputo de geheimen achter prachtige foto's. Fotografie van mensen, landschappen en wilde dieren. Tips van tien topfofografen van Nationaal Geographic. Tabellen om de juiste film, filter en belichting te kiezen. Camera's, objectieven en onderhoud. Gebruik van omgevingslicht en flitslicht. Tips voor composities. Computers en fotografie. Reistips en -uitrusting. Websites over fotografie.

een boek waar ik nog geregeld in lees

Omhoog