Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Zazou en Nala

€ 0,00
109x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Leeftijd +/-: Nala 1 juli 2019, Zazou 10 september 2022
Geslacht: 
Poezen

Nala en Zazou zijn twee lieverds die op zoek zijn naar hun thuis voor altijd. We stellen ze graag aan je voor.

Rood-witte Nala is een rustige, verlegen maar nieuwsgierige poes. Ze is een stille genieter die vanuit haar mandje kan zitten koekeloeren naar alles wat er om haar heen gebeurt. Nala is dol op lekker eten en snoepjes zijn de weg naar haar hart. Ze wil (nog) niet aangeraakt worden, maar komt altijd meteen naar haar pleegmoeder toe, snuffelt graag even aan haar hand en een snoepje uit de hand eten doet ze ook. Wie weet hoe Nala zich nog zal ontwikkelen als ze eenmaal haar gouden mand heeft gevonden, maar ze is hoe dan ook heel fijn gezelschap. Nala speelt graag met een hengel, als ze de kans krijgt, want ze is tenslotte niet alleen 😉

Zazou is er namelijk ook en zij is een heerlijke jonge wildebras die bruist van de energie. Zazou houdt er heel erg van om geaaid te worden en komt direct rond je benen kringelen zodra je binnenkomt. Ze is ontzettend speels en vindt balletjes, hengels en stoeien met Nala geweldig. Dat laatste wordt niet altijd met gejuich ontvangen door haar ‘grote zus’ 😉

Nala en Zazou zijn lang buiten geweest en zullen binnenshuis weer moeten wennen, net zoals ze ook aan nieuwe mensen moeten wennen, al zou je dat niet direct verwachten als je bovenstaand stukje leest. We zoeken voor hen een thuis zonder kinderen en andere huisdieren. Bovenal zoeken we voor hen een thuis bij iemand die begrijpt dat veel geduld en aandacht nodig is om ze uit hun schulp te laten komen en die hen de tijd geeft om dit op hun eigen tempo te doen.

Ben jij diegene die hen dit wilt bieden? Dan horen we graag van je!

Heeft u interesse of wilt u graag wat meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Scheldekat besteedt veel zorg aan de katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen.
Scheldekat besteedt veel zorg aan katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen. Scheldekat is een stichting die alleen met vrijwilligers werkt en volledig afhankelijk is van giften. Om die reden zijn we genoodzaakt een onkostenvergoeding te vragen van €130,00 per kat ouder dan 1 jaar en €140,00 voor kittens (tot 1 jaar). Alle katjes worden uiteraard door een dierenarts goed nagekeken, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en (preventief) ontvlooid. Katten/kittens ouder dan 5 maanden zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd.

Algemeen
  • Type: Kortharig
  • Geslacht: Meerdere Dieren
  • Leeftijd: 0jr.
Advertentienr. 6801977

Stichting Scheldekat

Stichting Scheldekat

35 advertenties
13 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht
  • Heel Zeeland