Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wolfje en Eefje

€ 0,00
335x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Leeftijd +/-: augustus 2022
Geslacht: Kater en Poes

Wolfje en Eefje zoeken een forever home. Deze broer en zus zijn slank gebouwd en hebben een prachtige oranje vacht en oranje ogen. Ze houden erg van elkaar en zijn ook heel lief naar elkaar. Ze houden van eten, aandacht, geaaid worden, spelen, rennen en voor het raam zitten waar ze graag naar buiten kijken. Een grote krabpaal vinden ze geweldig.

Wolfje is erg lief en houdt van knuffelen. Daarbij geeft hij soms uit enthousiasme zachtjes kleine beetjes in je hand. Niet schrikken, want het doet geen pijn en hij vindt je heel lief als hij dat doet.

Eefje is rustig van karakter en ook dol op knuffelen en spelen.

Wolfje en Eefje zoeken een rustig thuis zonder andere huisdieren en kinderen.

LET OP: Wij zijn op zoek naar een thuis met een professioneel afgezette catproof tuin waar katten niet onder of over de schutting weg kunnen!

Let op: kittens worden alleen per 2 geplaatst (of meer)

Heeft u interesse of wilt u graag wat meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Scheldekat besteedt veel zorg aan de katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen.
Scheldekat besteedt veel zorg aan katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen. Scheldekat is een stichting die alleen met vrijwilligers werkt en volledig afhankelijk is van giften. Om die reden zijn we genoodzaakt een onkostenvergoeding te vragen van €130,00 per kat ouder dan 1 jaar en €140,00 voor kittens (tot 1 jaar). Alle katjes worden uiteraard door een dierenarts goed nagekeken, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en (preventief) ontvlooid. Katten/kittens ouder dan 5 maanden zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd.

Algemeen
  • Type: Kortharig
  • Geslacht: Meerdere Dieren
  • Leeftijd: 0wk.
Advertentienr. 6802053

Stichting Scheldekat

Stichting Scheldekat

35 advertenties
13 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht
  • Heel Zeeland