Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Dali en Erin

€ 0,00
81x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Leeftijd +/-: 3 juli 2023
Geslacht: Poezen

Dit zijn zusjes Dali en Erin. Dali is het schildpadpoesje en Erin de halflangharige cyperse poes.

Erin is heel aanhankelijk als ze gewend is aan haar mensen. Ze heeft hier wel even tijd voor nodig, maar daarna blijft ze graag bij je liggen en komt je dan kusjes geven.

Haar zusje Dali gaat het liefst snel op de plek liggen waar je zelf net zat. Als je haar dan oppakt en op schoot legt blijft ze heerlijk liggen, hard knorrend.

Ook lekker rennen en spelen kunnen ze als de beste.

Zou jij deze dames een fijn thuis voor altijd willen geven? Dan horen we graag van je!

LET OP: Wij zijn op zoek naar een thuis met een professioneel afgezette catproof tuin waar katten niet onder of over de schutting weg kunnen!

Let op: kittens worden alleen per 2 geplaatst

Heeft u interesse of wilt u graag wat meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Scheldekat besteedt veel zorg aan de katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen.

Scheldekat besteedt veel zorg aan katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen. Scheldekat is een stichting die alleen met vrijwilligers werkt en volledig afhankelijk is van giften. Om die reden zijn we genoodzaakt een onkostenvergoeding te vragen van €130,00 per kat ouder dan 1 jaar en €140,00 voor kittens (tot 1 jaar). Alle katjes worden uiteraard door een dierenarts goed nagekeken, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en (preventief) ontvlooid. Katten/kittens ouder dan 5 maanden zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd.

Algemeen
  • Type: Kortharig
  • Geslacht: Meerdere Dieren
  • Leeftijd: 0wk.
Advertentienr. 6802001

Stichting Scheldekat

Stichting Scheldekat

35 advertenties
13 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht
  • Heel Zeeland