Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veilig handelen

De meeste adverteerders op het prikbord hebben natuurlijk goede bedoelingen. Toch kan het heel soms voorkomen dat een transactie misgaat. Bekijk onze tips voor een veilige, succesvolle en plezierige verkoop op het Prikbord.

Onze tips voor veilig handelen

  • Als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het dat ook
  • Bekijk hoe lang de adverteerder actief is op het prikbord. Bekijk ook zijn andere advertenties en zijn contactgegevens.
  • Persoonlijk afleveren en afrekenen: Als je het artikel persoonlijk aflevert (of ophaalt), weet je zeker dat je betaald krijgt.
  • Wees alert bij kopers en verkopers uit het buitenland en gebruik geen (anonieme) betaalmethoden als Western Union.
  • Zoek persoonlijk contact met de verkoper, bijvoorbeeld door op te bellen.
  • Maak duidelijke afspraken met de verkoper over de prijs, het afleveren en eventuele garantie.

Vertrouwt u een advertentie of een adverteerder niet? Meld het bij de webmaster. Controleer eventueel de verkoopgegevens. Is de verkoop toch misgegaan, doe aangifte en meldt dit ook bij ons. Wij kunnen dan verdere maatregelen treffen. Let wel; de afspraak tussen koper en verkoper wordt onderling gemaakt, het Prikbord speelt hierin geen rol.

ZeelandNet is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Op het gebruik van het ZeelandNet Prikbord onze gebruiksvoorwaarden internet van toepassing, meer in het bijzonder die over user generated content.