Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Opvallen op het Prikbord

Heb jij die speciale aanbieding die heel Zeeland moet zien? Voorzie je advertentie van één of meerdere bannerpakketen om je advertentie extra onder de aandacht te brengen.

Bannerpakketten

Afbeelding bannerpakket ZeelandNet voorpagina

ZeelandNet voorpagina

Laat je advertentie 21 dagen meedraaien op de voorpagina van ZeelandNet. De advertentie wordt gemiddeld 18x meer bekeken.

Vanaf € 10,- *

Afbeelding bannerpakket Prikbord voorpagina

Prikbord voorpagina

Plaats je advertentie voor 21 dagen op de voorpagina van het prikbord. Een advertentie op de prikbord voorpagina wordt gemiddeld 10x vaker bekeken.

Vanaf € 5,- *

Afbeelding bannerpakket Prikbord rubriek

Prikbord rubriek

Met de rubriekstopper staat je advertentie 21 dagen bovenaan de rubriek die je bij je advertentie gekozen hebt. Hiermee krijgt je advertentie 4x zoveel kijkers.

Vanaf € 2,50 *

De kosten van een bannerpakket zijn afhankelijk van de rubriek waarin je advertentie staat. Een advertentie wordt afwisselend vertoond met andere betaalde advertenties.

Lokale ondernemer en op zoek naar een nog groter publiek? Met de Prikbord Rubrieksbanner kunt u direct een banner plaatsen op elke gewenste rubriek en subrubriek van het prikbord. Of kun je direct bovenaan het prikbord een opvallende 728 x 90 banner plaatsen. Interesse? Neem contact met ons op.

ZeelandNet is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Op het gebruik van het ZeelandNet Prikbord onze gebruiksvoorwaarden internet van toepassing, meer in het bijzonder die over user generated content.