Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kitty en Mollie

€ 0,00
98x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Leeftijd +/-: augustus 2022
Geslacht: Poezen

Kitty en Mollie, twee lieve jonge katten, zoeken een forever home. Kitty is een slank poesje met opvallende oranje ogen. Mollie is een prachtig, wat voller katje met groene ogen.

Deze katjes houden erg van elkaar en zijn ook heel lief naar elkaar. Ze houden van eten, aandacht, spelen, rennen en voor het raam zitten waar ze graag naar buiten kijken. Een grote krabpaal vinden ze geweldig.

Kitty vindt aandacht heerlijk. Ze ligt vaak met Mollie in een mandje en kan erg leuk spelen met haar muisjes.

Mollie vindt mensen nog wat spannend. Ze is wel nieuwsgierig en vertrouwt haar pleegmoeder. Ze komt aan je hand ruiken, tikt tegen je been, loopt rond en komt dichtbij voor eten en een snoepje. In een nieuwe situatie zal ze moeten wennen en zal ze zich eerst meer terugtrekken tot de omgeving meer vertrouwd voor haar is. Mollie heeft rustige, geduldige mensen nodig die dit begrijpen en de ruimte bieden om haar te laten wennen in haar eigen tempo.
Om deze reden zoeken we voor Kitty en Mollie een rustig thuis zonder kinderen en andere huisdieren.

 LET OP: Wij zijn op zoek naar een thuis met een professioneel afgezette catproof tuin waar katten niet onder of over de schutting weg kunnen!

Let op: kittens worden alleen per 2 geplaatst (of meer)


Heeft u interesse of wilt u graag wat meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Scheldekat besteedt veel zorg aan de katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen.
Scheldekat besteedt veel zorg aan katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen. Scheldekat is een stichting die alleen met vrijwilligers werkt en volledig afhankelijk is van giften. Om die reden zijn we genoodzaakt een onkostenvergoeding te vragen van €130,00 per kat ouder dan 1 jaar en €140,00 voor kittens (tot 1 jaar). Alle katjes worden uiteraard door een dierenarts goed nagekeken, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en (preventief) ontvlooid. Katten/kittens ouder dan 5 maanden zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd.

Algemeen
  • Type: Kortharig
  • Geslacht: Meerdere Dieren
  • Leeftijd: 0wk.
Advertentienr. 6802017

Stichting Scheldekat

Stichting Scheldekat

35 advertenties
13 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht
  • Heel Zeeland