Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Koko en Mikan

€ 0,00
84x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Leeftijd +/-: 3 juli 2023
Geslacht: 
Katers

We stellen graag deze leuke broers aan je voor.

Koko is de cyperse kat, hij is rustig, lief en aanhankelijk. Hij komt een aai halen wanneer hij daar zin in heeft.

Rode kat Mikan is iets afwachtender, maar omdat hij zo nieuwsgierig is probeert hij ook al eens te komen voor een aai over z’n bol en z’n rug. Hij is ook een echte deugniet, hij schept het drinkbakje leeg zodra hij de kans krijgt of als je er net nieuw water in hebt gedaan. Zo blijf je als baasje ook lekker in beweging 😉

De broers hoeven, net als veel andere katten, niet zo nodig opgepakt worden. Mogelijk komt dat nog, maar er zijn natuurlijk geen garanties. We zoeken een thuis voor ze waar mensen dat begrijpen.

Koko en Mikan zijn speelse jongens die graag met elkaar spelen, of met een speeltje aan een hengel. Ze zijn nog volop in ontwikkeling en zoeken geduldige mensen die hen laten wennen op hun eigen tempo.

Heb jij een gouden mandje staan voor deze broers, kom dan eens met ze kennismaken!

Let op: kittens worden alleen per 2 geplaatst (of meer)

Heeft u interesse of wilt u graag wat meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Scheldekat besteedt veel zorg aan de katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen.
Scheldekat besteedt veel zorg aan katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen. Scheldekat is een stichting die alleen met vrijwilligers werkt en volledig afhankelijk is van giften. Om die reden zijn we genoodzaakt een onkostenvergoeding te vragen van €130,00 per kat ouder dan 1 jaar en €140,00 voor kittens (tot 1 jaar). Alle katjes worden uiteraard door een dierenarts goed nagekeken, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en (preventief) ontvlooid. Katten/kittens ouder dan 5 maanden zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd.

Algemeen
  • Type: Kortharig
  • Geslacht: Meerdere Dieren
  • Leeftijd: 0wk.
Advertentienr. 6802025

Stichting Scheldekat

Stichting Scheldekat

35 advertenties
13 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht
  • Heel Zeeland