Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Norma en Jippie

€ 0,00
356x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Leeftijd +/-: Norma 30-09-2023, Jippie 02-09-2023
Geslacht: Kater en Poes

Maak kennis met Norma en Jippie, een ontzettend leuk stel.

Norma is een echte beauty, haar vacht is prachtig getekend en met haar reebruine ogen kijkt ze je vragend aan, want ze houdt erg van knuffelen! Zodra je haar begint te aaien nestelt ze zich luid spinnend op je schoot. Het liefst geeft ze je dan ook nog een kusje op je wang…
Als ze ligt te slapen straalt het van haar af hoe heerlijk het in dromenland kan zijn. Maar ze kan ook heel actief zijn! Als een echte tijger rent ze door de kamer achter haar ‘prooi’ aan (een kattenspeeltje, haar maatje Jippie of zelfs een denkbeeldig iets) en maakt dan de gekste sprongen en buitelingen!

Hoogglans-zwarte Jippie is ook al zo’n knapperd. Een klein maar fijn katertje en misschien nog wel een grotere knuffelkont dan Norma. Hij ligt heel graag op schoot en kan soms ineens gezellig tegen je aan gaan kletsen met zijn schattige miauwtjes.
Jippie houdt er ook van om achter balletjes aan te rennen en dan een wedstrijdje doen met Norma wie er het eerst bij is!
Ritselende propjes of een dor blaadje vindt hij overigens ook geweldig, hij geniet met volle teugen van zijn spel.

Dit zijn toch twee kanjers waar je zó verliefd op zou worden? Heb jij een plekje in je hart en je huis voor Norma en Jippie, dan horen wij graag van je.

LET OP: Wij zijn op zoek naar een thuis met een professioneel afgezette catproof tuin waar katten niet onder of over de schutting weg kunnen!


Let op: kittens worden alleen per 2 geplaatst (of meer)

Heeft u interesse of wilt u graag wat meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Scheldekat besteedt veel zorg aan de katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen.
Scheldekat besteedt veel zorg aan katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen. Scheldekat is een stichting die alleen met vrijwilligers werkt en volledig afhankelijk is van giften. Om die reden zijn we genoodzaakt een onkostenvergoeding te vragen van €130,00 per kat ouder dan 1 jaar en €140,00 voor kittens (tot 1 jaar). Alle katjes worden uiteraard door een dierenarts goed nagekeken, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en (preventief) ontvlooid. 
Katten/kittens ouder dan 5 maanden zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd.

Algemeen
  • Type: Kortharig
  • Geslacht: Meerdere Dieren
  • Leeftijd: 0wk.
Advertentienr. 6802041

Stichting Scheldekat

Stichting Scheldekat

35 advertenties
13 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht
  • Heel Zeeland