Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Yoko, Ringo en Lennon

€ 0,00
83x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Leeftijd +/-: 25 april 2023
Geslacht: Katers en Poes

HELP, I (we) need somebody, HELP

Ontmoet onze drieling: Yoko, Ringo en Lennon.

Alle goeie dingen (lees katjes) bestaan uit drieën, zo ook hier.
Deze drie schatjes willen echt samen blijven, ze houden zielsveel van elkaar,
zorgen voor elkaar, spelen met elkaar, zijn echt broers en zus door dik en dun in voor- en tegenspoed.

Ze komen voor elkaar op en spreken dezelfde familie taal. Woorden schieten te kort, ze zijn lief, schattig, knap, actief, ondeugend, grappig, (soms) rustig, zacht, avontuurlijk en ze hebben een hoge aaibaarheidsfactor.

Eigenlijk is er maar één woord voor, ze zijn fantastisch! Oké dat zijn drie woorden
maar ja ze zijn ook met zijn drietjes. En ze kunnen ook heerlijk lang samen slapen zodat je ook heel even rust kunt pakken.

Laten we ze aan je voorstellen, Yoko (peace) ons Siameesje (toch in ieder geval een look a like Siamees), ons vrouwtje, onze vredestichter. Is ze geen plaatje om te zien? Ze is een echt meisje. Maar heeft ze een speeltje in haar bekje, probeer het dan niet te pakken, ze gromt dan de hele tijd en dan weet je wel hoe laat het is ;-).

Ringo, ons cypers katertje, is iets minder druk dan zijn broer en zus maar heeft
een groot lief hart en is graag bij je om te knuffelen, met recht dus een knuffelkontje.

Lennon, ons zwart/wit katertje. Hij is nieuwsgierig naar alles wat hij tegenkomt en dat vindt Yoko dan weer heel interessant. Ook hij knuffelt graag met je en houdt van alle aandacht die hij krijgt.

Met onze drieling wil je gewoon hele dagen samen zijn, knuffelen, stoeien, lachen en genieten.

Deze drieling bij jou thuis wordt gegarandeerd een wereldhit! Ze zijn dan ook helemaal klaar om op tournee te gaan naar jouw en straks ook hun huis.

Dus neem contact met ons op en kom genieten van dit unieke leuke drietal, je zal jouw leven voorgoed met hen willen delen en zij sluiten jou in hun hartjes en gaan
zoveel vreugde en geluk geven.

Oh ja, ze zijn dol op de muziek van de Beatles 🙂

Heeft u interesse of wilt u graag wat meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Scheldekat besteedt veel zorg aan de katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen.
Scheldekat besteedt veel zorg aan katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen. Scheldekat is een stichting die alleen met vrijwilligers werkt en volledig afhankelijk is van giften. Om die reden zijn we genoodzaakt een onkostenvergoeding te vragen van €130,00 per kat ouder dan 1 jaar en €140,00 voor kittens (tot 1 jaar). Alle katjes worden uiteraard door een dierenarts goed nagekeken, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en (preventief) ontvlooid. Katten/kittens ouder dan 5 maanden zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd.

Algemeen
  • Type: Kortharig
  • Geslacht: Meerdere Dieren
  • Leeftijd: 0jr.
Advertentienr. 6801969

Stichting Scheldekat

Stichting Scheldekat

35 advertenties
13 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht
  • Heel Zeeland