Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tom en Jerry

€ 0,00
47x bekeken sinds 1 mei '24
Conditie: Gebruikt

Beschrijving

Leeftijd +/-: Juli 2014
Geslacht: Katers

Tom en Jerry zijn twee mooie broers die het erg goed kunnen vinden met elkaar. Tom is de wit gevlekte kater en Jerry is helemaal rood. Ze hebben hun eigen bankje waar ze vaak samen op liggen, dat ziet er heel knus uit.

Tom en Jerry hebben jarenlang een fijn thuis gehad na hun eerste adoptie en zoeken nu door omstandigheden een nieuw baasje. Ze zullen na deze verandering mogelijk weer even tijd nodig hebben om te wennen aan de nieuwe omgeving en baasje.
Hun nieuwe baasje is iemand die dit begrijpt en die het geduld heeft om ze dit op hun eigen tempo te laten doen.

We zoeken voor Tom en Jerry een thuis zonder kinderen. Ze willen wel graag naar buiten kunnen, zeker in de zomer houden ze daarvan.

Ben jij diegene bij wie deze broers zichzelf mogen zijn en waar ze een rustig thuis vinden? Neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse of wilt u graag wat meer informatie? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Scheldekat besteedt veel zorg aan de katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen.
Scheldekat besteedt veel zorg aan katten en kittens tijdens hun verblijf bij een pleeggezin en we vinden het belangrijk dat zij allemaal een goed en veilig thuis krijgen. Scheldekat is een stichting die alleen met vrijwilligers werkt en volledig afhankelijk is van giften. Om die reden zijn we genoodzaakt een onkostenvergoeding te vragen van €130,00 per kat ouder dan 1 jaar en €140,00 voor kittens (tot 1 jaar). Alle katjes worden uiteraard door een dierenarts goed nagekeken, gevaccineerd, gechipt, ontwormd en (preventief) ontvlooid. Katten/kittens ouder dan 5 maanden zijn reeds gecastreerd/gesteriliseerd.

Algemeen
  • Type: Kortharig
  • Geslacht: Meerdere Dieren
  • Leeftijd: 0jr.
Advertentienr. 6801953

Stichting Scheldekat

Stichting Scheldekat

35 advertenties
13 jaar actief op het Prikbord

Stuur een bericht
  • Heel Zeeland