Villa Hutspot & Cous cous vanuit :Holland

Communities

ZeelandNet

Villa Hutspot & Cous cous vanuit :Holland

Welkom op de community Villa Hutspot & Cous cous

75.207 bezoekers 7 leden Log in

hutspotcouscous@zeelandnet.nl

 

       

 

                        

                                       de laatste nieuwe foto's

 

Hutspot en couscous is ook hier actief.....................

Lianne's paradijsje

 

 

**************************************************

 

Heb je net als ons ook iets verloren wat je dierbaar was?

En wil je dat delen?

Ga dan naar    :  Voor altijd in ons hart.....

Provincie Zeeland

De Provincie Zeeland  heeft een eigen homepage met heel veel informatie over Zeeland. Aan de orde komen: geschiedenis, geografie, bevolking, gemeenten, waterschappen, havens & industrie, energie, landbouw, visserij, toerisme, wegen en spoorlijnen, waterwegen, zeeland en de zee, de natuur, werken in Zeeland, zorg in Zeeland, leren, lezen en kijken, milieu.

Gebak / koekjes

 

 Rozenbrood koek



Oh dit is echt een aanrader,
via een franse Nadia.
Kreeg ik dit recept in mijn bestand en heb het ook gelijk uitgeprobeerd......
nou nou het is smullen hoor lekker met een bakje thee of koffie.

Eventueel kun je er wat karamelsaus overheen doen maar dat heb ik achterwege gelaten.

probeer m'n ook eens te maken het is echt een tip!!!! voor als je visite krijg.doe ingrediënten in deze volgorde in een kom of beter broodmachine om te knedenlet op alleen kneden!!!250 milliliter lauwe melk ,80 gram suiker , 5 gram zout, 1 eiwit ,500 gram witte patent bloem , 20 gram verse gist in het midden kruimelen , en 125 gram boter verdelen over de 4 hoeken.kneden tot je een elastis deeg krijgt en goed laten rijzen.inmiddels 100 gram amandelen tot poeder malen samen met een zakje vanillesuiker,100 gram rozijnen in lauw water laten wellen na 20 minuten rozijnen afgieten en even uitknijpenniet fijnknijpen.inmiddels het deeg gerezen is kun je het keukenblad met wat bloem bestuiven enhet deeg uitrollen tot een lap van 48 centimeter breed en 35 centimeter hoog.even laten rusten (5 minuten). inmiddels het restje boter 50 gram even smelten.en daarna op de gehele lap strijken.oven op 180 graden zetten om voorteverwarmen.zo ook het mengsel van gemalen amandelen met vanillesuiker.met wat kaneel bestrooien , en de rozijnen ook mooi verdelen.nu de lap oprollen en in 8 gelijke stukken verdelen (6 centimeter.) de stukken in een met boter besmeerdeen bloem bestoven taartvorm plaatsen zie foto boven.afwerken met geklutst eigeel gemengd met 2 lepels melk, waarna in de oven van 180 graden plaatsen voor 30 minuten eventueel nog 10 minuten langer hou het even in de gaten!!!thee of koffie zetten en ..............walla smakkelijk dan maar he?Hier is een link voor als je nog meer gebak of koekjes wilt

Gebak / koekjes

**************************************************

  

Do you do want this site in English reading?

Si tu veux examiner ce site dans le france?

kopie: /communities/data/hutspot_couscous

 to : http://www.altavista.com/babelfish/tr

Momenteel is deze pagina een beetje in bewerking sommige dingen zullen blijven of worden verniewd!!!!!!

kom dus gerust nog eens een kijkje nemen en laat je verassen

**************************************************

Recepten:

Ook de recepten die we op deze community hebben zijn niet allemaal van Hollandse bodem,

maar zeer lekker en zeker de moeite waard om eens aan de slag te gaan....

En iemand liefdevol te verrassen.

De recepten komen van eigen hand of zijn via familie en vrienden in onze keuken beland.

                   

 

Ingezonden recepten....

Zo af en toe krijg ik wel ens van iemand een recept doorgestuurd,

Aisha (lid) stuurde deze door om te delen lekker voor de komende dagen.

 je kunt hier klikken  Recepten....ingezonden

.

Via mijn blog op blogspot doe ik mee.....stem bijvoorbeeld op mijn heerlijke Makrout

 7th mediterranean cooking event - Algeria - tobias cooks! - 10.04.2010-10.05.2010 Stem op mij .... En geef mij de kans het prachtige boek : “North African Cookery – by Arto Der Haroutunian” te winnen. Klik hier en stem Lyan

Makrout is the second proof that Lyane can bake fabulously. This is a tempting sweet!

These sweets you have to check out. They look amazing. I love the colour. They are called M'Khabez.

This is a fabulous Algerian Ratatouille, cooked with eggs on top.

Waar is hutspot en couscous nog meer actief......

Omhoog