De Winden

Communities

ZeelandNet

De Winden

Welkom op de community van De Winden!

17.902 bezoekers 7 leden Log in

Poll

Hoe vaak schrijf jij op de Windensite?

Alleen community leden mogen stemmen op deze poll

Wij zijn de Winden

Wij zijn de Winden, het kliekje van Zeeland en omstreken. Als deze site je niet bevalt dan klik je maar op het kruisje rechtsboven en dan ben je weer van ons af!

Wij zijn stoer

De Winden

Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsberichten geplaatst.

Wie zijn wij

Wij zijn de Winden. Wij zijn een vriendengroep die eind 2002 is opgericht door Arjen, Jonathan, Hans en Olaf. Naar aanleiding van een gala van de Jeugdkerk hebben wij besloten om als 'eenheid' samen te gaan. Na een tijdje Kliekje zijn geweest, wilden we toch een wat leukere naam en zo kwam Arjen met het idee van 'de Winden' waarin iedereen een Windrichting is, dit had iedereens goedkeuring en zo heeft iedereen een Windrichting gekregen afhankelijk waar ie woonde. Maar in het voorjaar van 2003 waren wij genoodzaakt om onszelf met een lid uit te breiden in de persoon van Jeffrey Oudeman. Na wekenlang voor ons het poolen te hebben betaald mocht hij ook lid worden van de Winden maar dan moest hij nog wel ff ontgroend worden. En op een stormachtige lente-avond waarop het hoogwater was, is hij dan ook ontgroend en sindsdiens is hij de Wind van Zee.

Arjen die volgt de opleiding Medicijnen in Leiden, hij is inmiddels bezig met zijn coschappen daarmee hoopt hij begin 2009 klaar te zijn en zich dan echt Dokter Joosse te mogen noemen. Na zijn coschappen zal hij verder gaan met zijn onderzoek naar huidkanker en hierop gaan promoveren.

Jonathan die is juni 2004 afgestudeerd aan de TU Eindhoven richting Chemische Technologie. Nu werkt hij bij Vopak Vlissingen als projectmedewerker (Veiligheid en Kwaliteit). Jonathan is de eerste Wind die is getrouwd: 24 mei 2006 stapte hij met Grace in het huwelijksbootje.

Hans die heeft zijn MBO Systeembeheer twee jaar geleden afgerond en werkt nu bij de Schelde. Dat doet hij heel goed want sinds dat hij daar werkt heeft Indonesië een ordergeplaatst voor korvetten. Hans woont in Vlissingen en heeft in Zuidland (de plaats waar alles gebeurt!) een vrouwtje gevonden die luistert naar de naam Hanneke.

Jeffrey die studeert officieel Algemene Econonie aan de Universiteit van Tilburg. Na een  wat rustigere periode vanwege andere activiteiten is hij zich nu weer op zijn studie aan het focussen. Desondanks krijgt hij het voor mekaar om er nog een opleiding te gaan volgen nl. Politicologie aan de Leidse Universiteit.

Olaf werkt bij de Albert Heijn. Na de filialen in Vlissingen en Zierikzee is hij nu werkzaam in Bergen Op Zoom. Daar is hij Teamleider. Olaf woont in Vlissingen en zijn Windin heet Floor.

Windenlied

Windenlied

Men of faith rise up and sing
Of the great and glorious King
You are strong when you feel weak
In your brokeness complete

Shout to the North and the South
Sing to the East and the West
Jesus is saviour to all
Lord of heaven and earth

Rise up women of the truth
Stand and sing to broken hearts
Who can know the healing power
Of our awesome King of love

We've been through fire we've been
through rain
We've been refined by the power of his name
We've fallen deeper in love with you
You've burned the truth on our lips

Rise up church with broken wings
Fill this place with songs again
Of our God who reigns on high
By His grace again we'll fly

Written by Martin Smith ©1995 Curious? Music UKWritten by Martin Smith ©1995 Curious? Music UK

Jonathan is getrouwd

Jonathan is een jaar en vier maanden geleden getrouwd met Grace.
Omhoog