Clash of clans

Communities

ZeelandNet

Clash of clans

Dutch-kings

4.064 bezoekers 3 leden Log in

Update 17-04-2017

Overdracht clan Leiding.
minor site veranderingen
Poll's - Forum - zwarte lijst - leden lijst

Laatst aangepast op: 17 april 2017 - H@p


Beste Strijders! Vandaag heeft Trasher het leiderschap overgedragen naar mij (Hap)
Trasher heeft aangegeven niet te stoppen maar heeft te weinig tijd om te gamen en de clan te besturen. 
Vandaar zijn beslissing de clan over te dragen aan mij, ik wil trasher bedanken voor het  vertrouwen in mij,
en voor zijn leiderschap het afgelopen jaar! Gezien deze verandering heb ik het wat makkelijker om deze site bij te houden en de clan te leiden. En dat is in ieder zijn voordeel!  

De volgende site veranderingen zijn nu werkend en van kracht. Poll’s & Forum 
Die werken nu! (gebleken was dat niemand een keuze kon maken) net zoals het forum, ze stonden er al wel, maar jullie konden geen keuzes maken of een forum bericht lezen/reageren. Gebleken was dat ik ze nog moest activeren na dat ik ze geplaats had! dit was dus geheel mijn fout.   

Wanneer je op forum zelf een bericht wilt plaatsen zal je lid moeten worden van onze site. Je kunt dan ook op de site’s afgeschermde gedeelte komen. (op het moment zijn er geen afgeschermde pagina’s)

Black list / Zwarte lijst, Deze is in z'n geheel verwijderd en komt ook niet meer terug!  
Leden lijst, Vanaf heden zullen alleen Co-Leiders & Oudste worden weer gegeven! Het is te omslachtig om elk lid bij te houden de bedoeling is deze lijst 1x per week te updaten (en niet dagelijks) Tevens zal ik elk lid uitnodigen in mijn vrienden lijst om ze snel opnieuw een uitnodiging te sturen wanneer we ooit weer te maken krijgen met “clan destroyers” Tevens zal op de leden lijst ook onze Clan ID komen mocht je die ooit nodig hebben ons weer te vinden.   Have fun & keep cool 
Omhoog