Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kibbelingtest: Marijn (Goes)

7.038 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 9 jun. 2011
Het leven van de Goes TV-redactie gaat niet altijd over rozen maar vandaag wel: we testen de kibbeling bij vishandel Marijn in Goes. Ze scoren een 9- en gaan aan de leiding in ons klassement. reportage: Bram & Jason.

20 reacties

Reactie wordt toegevoegd

vissticks 09 juni 2011

de BESTE heeft GOES !!! GOES is het BESTE van heel ZEELAND !! :P

visser blijf van me familie af.. 09 juni 2011

lekker klooien met dooie dieren.....de beste heeft goes? waar komen die visjes vandaan? niet uit goes.......

jason 09 juni 2011

maar ze zijn wel het lekkerst in goes :)

LEKKERBEKJE 09 juni 2011

@ visser met de lange naam: wat is er met je familie dan ? heb je last van katholieken of zo ? omdat ze "eraan zitten". en waar komen die visjes dan vandaan ? vast niet waar jij woont tenzij je een woonboot hebt. GOES DUS !!!! GOES is de LEKKERSTE ! :P

botvis 10 juni 2011

"nak" is zeker jaloers op GOES (de beste) ? de lekkerste vis koopt men in GOES ! onafhankelijk marktonderzoek heeft aangetoond dat GOES het lekkerste is. kom allen naar GOES voor een lekker visje en lekker winkelen. GOES, de hoofdstad van Zeeland ! de rest kan nog geen visje bakken.

Jantje 10 juni 2011

Marijn komt uit Wemeldinge en de vis wordt gebakken,door hen, waar ze vandaan komt is verder onbelangrijk.

opeltje rood 10 juni 2011

1 die martijn en z'n personeel zijn zeer vriendelijk. 2 heeft goede kwaliteit van vis producten 3 en waar de vis vandaan komt wat denkje.. uut het water.. 4 klooien niet zomaar wat aan.. duss en echte premieur voor kwaliteit. 5 klooien helaas. ook met vlees vechten ze.

NAK 11 juni 2011

nak je hoeft niet jaloers te zijn je komt zeker uit heinekezand? ach als jij ook zo n lekker kibbelingetje wilt mag je gerust ff langs komen hoor donderdag molenplein woensdag zaterdag jumbo ow ja wel heel sneu dat je zo reageert een kind van 15 hier reageert beter dan jou een mongool dus

general pwnage 11 juni 2011

PWNAGE GOES !!

lolz 11 juni 2011

wehehehe ! (:

nak 12 juni 2011

zaterdag jumbo dat we maar eens doen ja. vergeet je je petje niet gayson hahaha

waarom 16 juni 2011

waarom zijn de meeste visboeren altijd griffo's ?

Irene 16 juni 2011

Ik ken die Jason niet en misschien heeft hij thuis geleerd dat het heel normaal is om zo te schelden en grove taal te gebruiken maar kan iemand hem uitleggen dat hij op een andere manier met medemensen moet omgaan en ook dat hij op deze manier het aanzien van Goes TV beschadigt?

jason 17 juni 2011

als jij je bek houd?

Irene 17 juni 2011

Jason, dat bedoel ik nou!!! Doe eens gewoon.

mathijs 20 juni 2011

dat is het em nou net Irene. Ik denk dat onze vriend jason thuis helemaal niks heeft geleerd, misschien heeft hij nooit een echt thuis gehad, daarom kunnen we het hem niet kwalijk nemen. Gewoon een kopje rooibos thee met hem drinken is het beste. naar ouderwets pvda gebruik. De dialoog aangaan noemen ze dat. Zodra hij 18 is mag tie lekker op Cohen stemmen.

huh? 20 juni 2011

is er iemand die begrijpt wat jason hier zegt? ik kan er geen touw aan vast knopen. misschien moet er iemand van Emergis eens contact opnemen met de leiding van de loods en goesTV. zo maar een tipje hoor.

jason 27 juni 2011

heb ik al gezeten kk hond

tis te merken 27 juni 2011

ze hebben je alleen te vroeg losgelaten