Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Kibbelingtest: Terence Zahn (Cadzand-Bad)

9.194 keer bekeken
Goes TV
Gepubliceerd op 18 mei. 2011
Voor de kibbeling hoeft een Zeeuw of toerist niet naar Cadzand-Bad te reizen: de saus valt tegen, de kibbeling is niet gaar en sommige stukje smaken wel heel erg naar vis. Reportage: Bram, Jeffrey & Jason.

16 reacties

Reactie wordt toegevoegd

hahaha 18 mei 2011

foking vies ! hahaha !! lacheuh !

? 18 mei 2011

katzand-bad ? is dat in zeeland joh ?! kan er voortaan een plattegrondje bij waar al die gehuchten zich voordoen ?

jason 19 mei 2011

jaaa friend was facking viieeeesss stfu XDhahaha

Ronnie 19 mei 2011

Ik wilde eigenlijk serieus reageren op dit filmpje. Als ik echter de ''deskundigen'' aanhoor dan heb ik,op de oudere man nagelaten,eigenlijk al gegeten en gedronken. Wat een vocabulaire zeg ''fucking'',''tering'' en nog wat van die charmante termen.Ik durf te wedden dat deze ''experts'' niet weten welke vis ze nu eigenlijk gegeten hebben.Al met al een amateuristisch gebeuren en naar mijn mening niet representatief voor een objectieve ''keuring'' van de kibbeling van deze viszaak.

Bressies 19 mei 2011

Belachelijk, het lijkt wel of deze wereld vol zit met "Irritante Jokertjes" die niet eens weten hoe verse vis proeft maar alleen bier kunnen zuipen. Een blamage voor een professioneel bedrijf als Zeelandnet die zich voor dit soort onzin laat misbruiken. Jammer Jonguh's, volgende keer kunnen jullie beter naar de McDonald gaan en een Happy meal halen! Smaak hebben jullie toch niet....

john 21 mei 2011

een 5 geven voor kibbeling die niet gaar is? En die jeeson, wtf? wat doet die nog in die filmpjes van Goes tv? Onverstaanbaar gemompel, fakkking vies vies is het! Dat ie lekker in goes-zuid blijft de volgende keer!

klant 23 mei 2011

Hoe kun je die jongens én man, die met zo'n uitstraling voor de camera komen nou serieus nemen?

Petra 23 mei 2011

Volgens mij rookt die Bram een beetje teveel wiert.

jason 11 juni 2011

als julllie zoveel haten wrm kijken jullie dan goes tv? ik ga er tog niet weg zo fack jullie

jason 16 juni 2011

maartje??

japie 17 september 2011

ken je maartje niet jason ???

tinus 12 mei 2012

We zijn op vakantie geweest en na het bezoek aan 'Terence Zahn', bewust op zoek gegaan naar een website waar referenties gegeven kunnen worden. Wij hebben als gezin verschillende producten van 'Terence Zahn' afgenomen die allemaal als zeer terleurstellend betiteld kunnen worden. Kibbeling, Scholfilet, Inktvisringen, alle producten waren smaakloos klaargemaakt. Het betreft zeer glazige vis, deze vis (behalve de scholfilet)gaat 2x in de frituur!! De prijzen die betaald moeten worden zijn buitensporig hoog, zelfs voor een toeristische plaats als Cadzand. We hopen dat deze speciaalzaak snel zijn kwaliteit verbeterd of een vakman in dienst neemt. Zonde van een dergelijk net ogende zaak.

anoniempje 28 mei 2012

jow mensen dit filmpje slaat echt echt nergens op!, ik heb vandaag kibbeling gehad en die was heerlijk, dit filmpje is misleidend, is hij niet 100% of zijn zn smaakpupillen kapot ? ;)

gezin uit Utrecht 15 juni 2012

wij hebben met ons gezin kibbeling gegeten ,wij vinden dat kibbeling vers moet worden gebakken,en niet zoals in deze zaak 2x in de frituur.!!!!!!En dan de prijzen die er voor een bakje kibbeling betaald moeten worden.Is niet verwonderlijk als je ziet hoe veel personeel er rond loopt,moet ook betaald worden,alleen hebben sommige er van t drukker met hun mobieltje dan met de klanten helpen.

n.v.t. 04 juli 2012

ik vind de reacties van een ene "jason" en "japie" niet kunnen we gaan niet met namen lopen spotten! en 1 ding is zeker dit zijn een stel waardeloze onprofecionele (mensen) die nieteens weten hoe vis ruikt....

n.v.t. 04 juli 2012

ook nog een puntje ik werk er en ze zeggen het komt rechtreeks uit de vriezer ze trekken conclusies zonder zeker te weten het komt uit een koeling lekker onprofecioneel dus!